Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Voitot karttavat Peliittoja – joukkue hyytyi kolmannessa erässä

TuTo oli niukasti Peliittoja parempi keskiviikkoisen Mestiksen-kierroksen ottelussa Kupittaan jäähallissa Turussa.

Sakke Hämäläinen teki Peliittojen ainoan maalin Turussa. Kuva: Tuomo Seppänen

TuTo oli niukasti Peliittoja parempi keskiviikkoisen Mestiksen-kierroksen ottelussa Kupittaan jäähallissa Turussa. Kupittaalla nähtiin erittäin tasokas Mestis-peli. Vierailija oli voitossakin kiinni puolet ottelusta, mutta vauhdikas peli kypsytti ja pisteet jäivät Turkuun lukemin 2-1(0-0,1-1,1-0).

Peliitat pelasi TuTon vieraana hyvän vieraspelin. Yritteliäs joukkue jopa hallitsi ottelun tapahtumia kaksi erää. Varsinkin Peliittojen ainoan maalin värkännyt Sakke Hämäläisen ketju oli jälleen menopäällä. Ketjun kippari itse onnistui tekemään joukkueensa ainokaisen maalin. Kolmas erä ja TuTon voittomaali oli nuorelle joukkueelle liikaa, ja polttoaine loppui. Sami Suni puolestaan oli maalilla vakuuttava 27 torjunnallaan.

Peliittojen valmentaja Vesa Petäjä näki kaukalossa hyvän pelin, jossa oli pienet marginaalit.

– Tämä oli meiltä ihan hyvä peli. Sitouduttiin kamppailuun ja puolustettiin tiiviillä viisikolla. Tämä oli pienten marginaalien peli ja maalin teko ei meiltä sujunut. Hyvä suoritus ei tällä kertaa tämän pidemmälle riittänyt, Petäjä totesi.

Hyvä suoritus ei tällä kertaa tämän pidemmälle riittänyt. Peliittojen valmentaja Vesa Petäjä

Kupittaalla nähtiin avauserässä erittäin työteliäs Peliitat. Korkealta karvaava ja agressiivisesti tilanteisiin mennyt joukkue piti erän tasaisena. Avauserää sävytti tiukka puolustuspelaaminen, joten maalipaikat olivat kummallakin joukkueella vähissä. Erän ainoat pöytäkirjamerkinnät olivat yksi jäähy kummallekin joukkueelle.

Peli jatkui Peliittojen osalta hyvällä työmoraalilla ja uurastus palkittiin toisen erän viidennellä minuutilla. Asialla oli Hämäläisen ketju ja sentteri itse ratkaisi. Hyvää sisääntuloa Peliittojen kokoonpanoon tekevä Juuso Arola tinttasi siniseltä, Hämäläinen koppasi reboundin haltuun ja vippasi kiekon maalin kattoon.

TuTo tuli tasoihin ylivoimalla hieman ennen erän puoliväliä. Maalivahdit olivat pääosissa toisessa erässä ja varsinkin Suni otti muutaman komean kopin.

TuTo nosti peliään päätöserässä, Peliittojen hyytyessä. Peliittojen puolustus ja Sami Suni piti pintansa erän puoliväliin TuTo jauhaessa hyökkäyksiään. Johtomaalin synty oli vain ajan kysymys, ja lopulta Mikke Levo ratkaisi ottelun laukomalla yläkulmaan siniviivalta ajassa 49:10. Peliitat jahtasi tasoitusta erän viime minuutit kuudella kenttäpelaajalla, mutta tasatulos jäi haaveeksi.

Voiton ja etenkin kotivoiton metsästys Peliitoilla jatkuu tulevana lauantaina kotihallissa kun joukkue isännöi Kokkolan Hermestä.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi