Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

IPK nollasi Heinolan Peliitat Mestis-ottelussa Iisalmessa

IPK piti Peliitat hyvin kurissa omalla maalillaan. Sen sai kokea myös Olli Rönkkö. Kuva: Tuomo Seppänen

Peliittojen käynnissä olevan Mestis-kauden ensimmäinen kolmen ottelun viikko huipentui vieraspeliin Iisalmen Pelikarhuja vastaan Iisalmessa. Kotijoukkue oli maalin edessä tehokkaampi ja pisteet jäivät savoon lukemin 4-0 (1-0,2-0,1-0).

Peliitat ei ollut Iisalmessa aseeton, vaikka numeroista saa sen käsityksen. Joukkueen synti lauantaisessa pelissä oli pienet virheet ja tehottomuus maalin edessä, joskin siihen löytyy yksi iso syy IPK.n maalin edestä. IPK.n maalivahti Henri Kiviaho oli tehokas ja myös palkittiin joukkueensa parhaana.

Peliitat oli parhaimmillaan avauserän lopulla ja päätöserässä. Heinolalaisjoukkue sai kiekon kertaalleen IPK.n maaliin päätöserässä, mutta se hylättiin videotarkistuksen jälkeen maalivahdin häirintään vedoten. Lauantainen ottelu oli otteiltaan siisti ja ensimmäinen rangaistuskin puhallettiin vasta päätöserässä. Hylätyn maalin laukoi Toni Hanukkala. Peliittojen maalia vartioinut Jasper Patrikainen ei ollut parhaimmillaan, mutta torjui 28 kutia.

Peliittavalmentaja Vesa Petäjä ruoti omiensa tekemisiä monisanaisesi.

- Ensimmäiset 10 minuuttia IPK oli parempi, mutta toinen puolisko oli meiltä hyvä. Siinä olisi ehdottomasti pitänyt pystyä tasoitukseen. Toinen oli vaikeampi, ruvettiin soveltamaan hyökkäyspelissä, eikä kurinalaisuus riittänyt. Kolmannessa saatiin paine toiseen päätyyn, mutta suoraviivaisuutta jäin kaipaamaan.  Vaaralliset maalipaikat jäi meiltä vähiin. Parempi joukkue kuitenkin voitti, summasi Petäjä.

Pitkän matkan pelit jatkuu Peliittojen osalta ja joukkue matkaa tulevan viikon keskiviikkona Hermeksen vieraaksi Kokkolaan.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi