Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

A-Pelicansille voitto ja tappio vieraspeliviikonlopussa

Pelicansin A-nuoret päättivät pitkän vieraspeliviikonlopun komeaan voittoon lauantaina. Lahtelaiset murjoivat Vaasan Sportin nurin maalein 5–0.

Perjantaina Pelicans kärsi SM-liigan kärkikamppailussa 4–1-tappion Kärpille.

– Kärpät pelasi parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Siitä huolimatta laitoimme hyvin hanttiin. Ottelussa oli kova luisteluvaatimus, ja siinä emme olleet alussa parhaimmillamme. Sen takia Kärpät karkasi avauskympin aikana kahden maalin johtoon. Pelin edetessä kiekon luistelumme parani ja pelin rytmit ja ajoitukset alkoivat toimia. Olimme toisessa ja kolmannessa erässä tosi hyviä, Pelicansin päävalmentaja Juhamatti Yli-Junnila sanoi.

Viikonlopun pelien aikataulut eivät olleet lahtelaisille suosiolliset. Pelicans oli Vaasassa hotellissa vasta puoli kolmen jälkeen yöllä. Lauantain kamppailu alkoi jo 12.30.

– Lähtökohta matsiin ei ollut paras mahdollinen, mutta pojat eivät siitä välittäneet. Kaiken maailman tekosyitä olisi ollut helppo keksiä, mutta me keskityimme pelaamiseen ja tulos oli sen mukainen, Yli-Junnila sanoi tyytyväisenä.

Niklas Virtanen oli läpi viikonlopun hyvällä pelipäällä. Virtanen teki töitä molempiin suuntiin ja iski myös pari maalia. Puolustajat Jerkko Rämö ja Patrik Satosaari esiintyivät väkevästi. Maalivahti Mikael Petro torjui Sportia vastaan upean nollapelin.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi