Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Suurinumeroiset tappiot saivat jatkoa, KooVeen kokenut joukkue takoi Peliitat jään rakoon

Sakke Hämäläinen. Kuva: Tuomo Seppänen

KooVee järjesti Peliitoille rökäletappion keskiviikon Mestis-kierroksen ottelussa Hakametsän hallissa Tampereella. Kotijoukkue oli tehokas maalin edessä ja puolustusongelmien kanssa paininut Peliitat jäi jyrän alle.

Kauden toinen KooVeelle kärsitty tappio kirjattiin suurin numeroin 7-1 (1-0,3-0,3-1).

Peliitat ei saanut konettaan käyntiin ottelun alussa. Pelin alkua sävyttivät hävityt kaksinkamppailut ja kiekon menetykseen johtaneet pakki-pakki neppailut oman maalin takana.

KooVee vei peliä alussa miten tahtoi. Toisessa erässä Peliittojen hyökkäyspeli piristyi, mutta samalla puolustaminen unohtui ja KooVee ratkaisi pelin kolmella maalillaan. Pirteintä peliä Peliittojen rosterista esitti Sakke Hämäläisen johtama junnuketju, jossa laidoilla luistelivat Pelicansin junnut Juuso Jämsen ja Joel Kerkkänen. Peliittojen ainokaisen sooloili HPK-laina Joona Monto. Sami Suni oli mahdottoman tehtävän edessä ja torjui 38 kutia.

- KooVee oli selkeästi parempi. Meidän peli ei riittänyt millään osa-alueella. Pitää tauon aikana miettiä, mitä pitää tehdä, sanaili Peliitta-valmentaja Vesa Petäjä pelin jälkeen.

Peliitat on maaottelutauon alkaessa sarjassa toiseksi viimeisenä, viiden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Seuraava ottelu heinolalaisjoukkueelle on viikon kuluttua vieraissa pelattava peli Ketterää vastaan Imatralla.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi