Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans vahvistaa valmennustaan seuran ex-pelaajalla

Pelicans vahvistaa liigajoukkueensa valmennusryhmää Jesse Wellingillä. Sopimus kattaa loppukauden.

Welling, 42, toimi alkukauden ajan Mestiksen K-Vantaan päävalmentajana. Seura ja Welling purkivat sopimuksen torstaina yhteisymmärryksessä, Pelicansin tiedotteessa kerrotaan.

– Vantaalla tilanne ajautui siihen pisteeseen, että näin kaikkien osapuolten kannalta parhaaksi ratkaisuksi siirtyä sivuun. Sen päätöksen jälkeen hyvin nopealla aikataululla ilmeni mahdollisuus tulla Lahteen ja Pelicansiin hommiin. Organisaatiossa on entuudestaan tuttuja ihmisiä, joiden kanssa on aiemminkin keskusteltu mahdollisuudesta työskennellä täällä, Welling kertoo.

– Olen pettynyt siihen, miten asiat menivät Vantaalla, mutta samaan aikaan todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta joka aukeni.

Wellingillä on runsaasti kokemusta valmennustöistä Liigassa. Hän on toiminut yhden kauden ajan JYPissä ja seitsemän kautta Lukon apuvalmentajana.

Pelaajaurallaan Welling lähes Liigassa tililleen lähes 200 ottelua. Hän pelasi Pelicansissa puolitoista kautta vuosina 2004–05. Welling kiekkoili myös Yhdysvalloissa, Tanskassa, Italiassa ja Itävallassa.

– Welling on erittäin hyvä valmentaja, joka tuo paljon tietotaitoa ja osaamista Pelicansiin. Nuoreksi mieheksi Wellingiltä löytyy paljon kokemusta ja myös näkemystä, mitä voittava jääkiekko vaatii, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen toteaa tiedotteessa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi