Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

B-Pelicansilla voitokas viikonloppu – C-Pelicansille viime peleistä kolme voittoa ja yksi tappio

Pelicansin B-poikien peli paranee koko ajan SM-alkusarjassa, ja myös C-pojat ovat nostaneet osakkeitaan SM-karsinnassa.

Pelicansin B-poikien peli paranee koko ajan SM-alkusarjassa. Lahtelaiset pelasivat neljässä edellisessä ottelussaan väkevästi. Etenkin viime viikonloppu oli Pelicansilta mainio, kun joukkue kukisti sekä KooKoon (2–6) että Bluesin (4–3).

Aiemmissa kamppailuissa lahtelaiset ottivat JYPiltä pisteen (3–2 jatkoaikatappio), mutta HIFK ryöväsi pisteet Lahdesta voittamalla 4–2.

– Kaikki neljä peliä olivat hyviä. Harmittavasti JYPiä ja IFK:ta vastaan kärsimme lievästä tehottomuudesta ja sen takia matseista jäi käteen vain yksi piste. KooKoota ja Bluesia vastaan olimme selvästi kuskin paikalla. Niissä peleissä saimme myös tulosta. Kun teet kahteen otteluun kymmenen maalia, niin sillä määrällä pitää jo pelejä voittaakin, joukkueen päävalmentaja Teemu Leppänen sanoi.

Lahtelaispoikien peli on kehittynyt syksyn edetessä. Se miellyttää Leppästä.

– Pelin virtaus toimii hyvin. Olemme onnistuneet hyökkäyspäässä, mutta pojat ovat muistaneet myös puolustaa tiiviisti. Meillä on alkusarjaa jäljellä vielä 18 ottelua. Yritämme olla joka päivä parempia ja parempia. Viimeaikaiset peliesitykset antavat uskoa siihen, että pystymme voittamaan sarjassa kenet tahansa. Isossa kuvassa tärkeintä on pelaajien kehittyminen. Kun onnistumme siinä, tulokset seuraavat perässä, Leppänen muistuttaa.

Hyökkääjät Toni Ahonen, Eemeli Kestola ja Mikko Piikki ovat olleet oivassa vireessä.

Pelicans nousi hyvin sujuneen viikonlopun jälkeen sarjassa sijalle 11. Eroa edellä oleviin ei ole kuin muutama hassu piste.

"Miehekäs suoritus"

Pelicansin C-pojat ovat myös nostaneet osakkeitaan SM-karsinnassa. Lahtelaiset kasvattivat pistesaldoaan neljässä pelissä yhteensä yhdeksällä. Pelicansin jalkoihin jäivät KooKoo (9–3), Jokipojat (4–2) ja Kärpät (6–2). KalPaa vastaan tuli vierastappio maalein 5–1.

– Kuopiolaisia vastaan sorruimme jäähyihin. Pojat kuitenkin kokosivat itsensä hienosti ennen Kärpät-peliä. Se oli miehekäs suoritus, C-poikien luotsi Antti Niiranen sanoi.

Valmentaja on ollut tyytyväinen joukkueen edesottamuksiin. Kärkikentän takana tulitukea on tullut riittämiin.

– Maalinteon tehokkuus on parantunut entisestään. On ollut ilo nähdä, miten laajalla rintamalla olemme saaneet onnistumisia. Jokainen pelaaja on osallistunut talkoisiin. Silloin kun maltamme pelata yhdessä, tulos on ollut yleensä hyvä, Niiranen korosti.

Hyökkääjä Rasmus Kumpulainen on ollut tehokkaalla pelipäällä. Maalivahti Taavi Volanen on torjunut vakuuttavasti. Kasper Sallinen on esittänyt jämäkkää puolustuspelaamista.

Pelicans on karsintalohkossaan kuudentena, kun viisi parasta saa paikan ylempään SM-loppusarjaan.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi