Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicansin toimisto muutti muutaman metrin

JuniorPelicans on muuttamassa liigaseuran naapuriin.

Pelicans uudet toimistotilat rakentuivat elokuussa ja ovat nyt valmistuneet. Kuva: Antti Yrjönen

Pelicansin toimisto on muuttanut. Jos asiakas kolkuttelee vanhaa tuttua ovea, päätyy liigaseuran sijaan JuniorPelicansin vastaanottoon.

Erehdys ei ole iso. Siitä ovelta on muutaman metrin matka käytävän toiselle puolelle Pelicansin uusiin toimistotiloihin.

Isku Areenan toimistokerrosta laajennettiin elokuussa. Uudet tilat rakentuivat hallin pääsisäänkäynnillä olevan portaikon yläpuolelle.

– Edellinen hallilaajennus oli vuonna 2010. Meillä oli silloin aika paljon pienempi miehitys, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu taustoittaa.

– Nyt integroidaan junioripuoli samoihin tiloihin, niin hallinto kuin sporttipuoli. Se on myös viesti ulospäin, että olemme enemmän yhdessä, saman katon ja nimen alla.

JuniorPelicans muuttaa uusiin tiloihin 19. syyskuuta. Tähän asti toimisto on sijainnut kadun toisella puolella niin kutsutussa Nick’sin rakennuksessa. Välimatka emoseuraan ei ollut pitkä, mutta silloin vielä otettiin puhelin tai muu viestintäväline käteen, jos piti keskustella. Nyt voi kävellä muutamassa sekunnissa koputtamaan ovelle.

– Tämä helpottaa kommunikointia, viikkopalavereiden pitämistä ja sellaista. Ei tule tietoklikkejä, joita aiemmin on ollut, Kolu sanoo ja kiittää myös halliyhtiötä hyvästä yhteistyöstä ja ripeästä toiminnasta laajennuksen toteuttamisessa.

JuniorPelicansille muutos on merkittävä parannus aiempaan, kertoo toiminnanjohtaja Ari Suomalainen.

– Olemme vähintään viikoittain tekemisissä Pelicans oy:n kanssa. Se tehostuu ja järkevöityy varmasti, kun olemme samoissa tiloissa, Suomalainen sanoo.

– Toisaalta helpottaa, kun saadaan asiat hoidettua nopeasti, mutta toisaalta toiminta lisääntyy, kun sama aika käytetään johonkin muuhun.

JuniorPelicansilla on kahdeksan päätoimista työntekijää. Yhdistyksen toiminnassa mukana jo aiemmin olleet kuusi päijäthämäläistä junioriseuraa ovat nyt taloudellisesti ja hallinnollisesti kokonaan JuniorPelicansin alaisuudessa. Sulautuminen viimeisteltiin toukokuussa.

Viimeistä kappaletta korjattu 13.9. klo 17.30: Jutussa kerrottiin virheellisesti, että JuniorPelicans ry olisi sulautettu Lahden Pelicans oy:hyn toukokuussa. Todellisuudessa silloin viimeisteltiin kuuden päijäthämäläisen junioriseuran hallinnon ja talouden yhdistäminen JuniorPelicansiin. JuniorPelicans on edelleen itsenäinen yhdistys. Lisäksi täsmennetty JuniorPelicansin toimiston muuton ajankohtaa.

Lue myös: Kommentti: Koripallomaailman perustuksia rikotaan – nyt lähti USA laulukuoroon
Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi