Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Lauantain jääkiekon paikallisotteluun vetonaula – Karri Rämö debytoi Peliittojen paidassa

Lahden Pelicansin ja sen yhteistyöseuran Heinolan Peliittojen lauantainen ottelu saa kunnon vetonaulan, kun maalivahti Karri Rämö luistelee Peliittojen maalille. Peli pelataan Heinolassa kello 15 alkaen.

Karri Rämö pelasi aiemmin yhden harjoitusottelun Pelicansin maalilla. Lauantaina hän torjuu Pelicansia vastaan Peliittojen tolppien välissä. Kuva: Ronja Koskinen

Lahden Pelicansin ja sen yhteistyöseuran Heinolan Peliittojen lauantainen ottelu saa kunnon vetonaulan, kun maalivahti Karri Rämö luistelee Peliittojen maalille. Peli pelataan Heinolassa kello 15 alkaen.

Muutaman seuran kanssa on alustavasti keskusteltu Suomessakin, mutta ne keskustelut ovat vasta alkutekijöissään. Maalivahti Karri Rämö

Rämö, 33, on kotoisin Heinolasta ja kuuluu Peliittojen omistajiin, muttei hän ei ole koskaan pelannut aikuisten tasolla Peliittojen tai sen edeltäjän Heinolan Kiekon paidassa yhtään ottelua.

– Ylipäätään ensimmäinen peli pitkään aikaan tässä hallissa. Olisiko siitä kymmenisen vuotta, kun olen Pelicansin A-nuorten paidassa täällä pelannut, Rämö kertoo.

Rämö harjoitteli elokuun alussa Pelicansin mukana ja pelasi myös yhden harjoitusottelun. Koukkaus Peliittoihin tuli suunnitelmiin spontaanisti.

– Viime viikon lopulla se taisi olla. Mietittiin, että tämä voisi olla mahdollista, eikä ollut mitään estettä. Minulle tuli taas sauma saada yksi peli alle ja viedä prosessiani eteenpäin.

– Yritän saada itseni sellaiseen kuntoon, että olen saletisti kunnossa eikä ole mitään vammoja, jotka haittaisivat pelaamista. Tässä on aika suuret operaatiot tehty, Rämö valottaa.

"Kotimaakin on mahdollinen"

Rämö on pelannut urallaan pitkälti toistasataa NHL-ottelua, viettänyt useita kausia KHL:ssä ja edustanut Suomea neljissä aikuisten arvokisoissa.

Heinolalaistorjujan ensi kauden seura ei vielä ole tiedossa. Ratkaisua on tuskin tulossa vielä lähipäivinä.

– Katsellaan vielä. Ei ole vielä ollut sellaista tarjousta, joka olisi houkutellut. Ei ole mikään kiire. Syyskuu kun tulee, maalivahdit vaihtavat osoitteita Euroopassa aika haipakasti, hän hymähtää.

Lue myös: Karri Rämölle 142-minuuttinen maratonpeli oli kuin fillarilenkki Heinolaan
 

Rämö on aiemmin todennut tähyävänsä ensisijaisesti ulkomaille, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto.

– En ole mitään sulkenut pois. Kyllä kotimaakin on mahdollinen.

– Muutaman seuran kanssa on alustavasti keskusteltu Suomessakin, mutta ne keskustelut ovat vasta alkutekijöissään. Katsotaan, miten kaudet lähtee käyntiin. Ensi viikollahan CHL-pelit jo alkavat.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi