Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans menettää maalivahti Skarekin – neuvottelut korvaajan hankinnasta ovat pitkällä

Jakub Skarekin jääkiekkoura jatkuu Pohjois-Amerikassa. Kuva: Sami Kuusivirta

Pelicans menettää tshekkimaalivahtinsa Jakub Skarekin Pohjois-Amerikkaan. Skarekin oli määrä jatkaa Lahdessa lainasopimuksella NHL-seura New York Islandersista, mutta Islanders päättikin ottaa hänet omaan organisaatioonsa jo täksi kaudeksi.

Skarek, 19, on Islandersin kolmoskierroksen varaus viime vuodelta. Hän pelasi viime kauden Pelicansissa lainasopimuksella Islandersista. Nuori tshekki torjui Pelicansin maalilla 22 ottelussa, joista kirjattiin yksi nollapeli ja torjuntaprosentiksi 90,58.

– Fiilikset ovat kaksijakoiset. Toisaalta olen harmissani, koska olisin halunnut jatkaa täällä. Viihdyin todella hyvin Lahdessa ja Pelicans-organisaatiossa. Sain työskennellä huippuvalmentajien kanssa, jotka antoivat minulle mahdollisuuden pelata yhdessä Euroopan parhaista sarjoista, Skarek kiittelee Pelicansin tiedotteessa.

– Samaan aikaan olen iloinen, koska NHL on ollut suurin unelmani. Kehityin täällä valtavasti ja Pelicansin ansiosta olen askeleen lähempänä unelmaani.

Pelicans olisi halunnut pitää Skarekin vielä tämän vuoden. Seura on kuitenkin iloinen, että Islandersin mielestä Skarek on jo valmis Pohjois-Amerikkaan, kertoo urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

– Meille tämä ei aiheuta huolta, sillä Atte Tolvanen on erinomainen maalivahti ja meillä on lisäksi neuvottelut jo pitkällä Skarekin paikkaajan suhteen. Lisäksi tänään mahdollisuuden maalilla saava oma kasvattimme Jasper Patrikainen on kehittynyt hurjaa vauhtia ja hän pystyy tarvittaessa jo tällä kaudella debytoimaan Liigassa, Laukkanen sanoo.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi