Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans-pelaajia Pohjois-Amerikkaan – varaamaton Severi Lahtinen ja tshekkivahti Jakub Skarek suuntasivat NHL-seuran kesäleirille

Pelicans-hyökkääjä Severi Lahtisella ei ole NHL-varausta. Kuva: Sami Kuusivirta

NHL-seura New York Islandersin lupaavien pelaajien kehitysleiri käynnistyi New Yorkin Northwell Health Ice Centerissä maanantaina. Islandersin verkkosivuilla uutisoidusta osallistujalistalistasta löytyy kaksi Pelicans-pelaajaa, hyökkääjä Severi Lahtinen ja tshekkimaalivahti Jakub Skarek.

Joulukuussa 21-vuotta täyttävää Lahtista ei ole koskaan varattu NHL:ään. Viime kaudella lahtelaisseuran vakiomiehistöön noussut juonikas hyökkääjä saldosi 50 runkosarjaottelussa tehot 5+17. Kuudessa pudotuspeliottelussa hän summasi kolme syöttöpistettä.

Lahtisella on nyt oiva paikka antaa näyttöjä osaamisestaan Islandersin ja AHL:ssä pelaavan farmijoukkue Bridgeport Sound Tigersin valmennusryhmän valvovan silmän alla.

Islandersin viime vuoden kolmoskierroksen varaus Skarek, 19, solmi viime kesänä kolmivuotisen tulokassopimuksen newyorkilaisseuran kanssa. Tshekki pelasi päättyneellä kaudella lainasopimuksella Pelicansissa ja sama kuvio jatkunee myös alkavalla kaudella.

Islandersin kehitysleiri jatkuu lauantaihin saakka. Leiri sisältää sekä jäällä että sen ulkopuolella suoritettavia harjoitteita ja tehtäviä. Suomalaispelaajista mukana ovat Lahtisen lisäksi Islandersin vuonna 2017 toisella kierroksella varaama puolustaja Robin Salo ja vuotta aiemmin neljännellä kierroksella kiinnittämä hyökkääjä Otto Koivula.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi