Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Liigan Tallinna-tapahtuma paisuu – Pelicans on yksi superlauantain neljästä joukkueesta

Pelicans vei liigaottelun ensimmäistä kertaa Tallinnaan tammikuussa 2018. Tapahtumasta on rakentumassa nyt perinne. Kuva: Juha Peurala

Pelicans pelaa ensi kaudellakin yhden ottelun jääkiekon Liigaa Tallinnassa. Lauantaina 25.1. pelattavassa ottelussa Pelicans saa vastaansa Rauman Lukon.

Tapahtumapäivän erikoisuus on, että Tondiraba-areenassa pelataan samana päivänä toinenkin liigaottelu. Kello 15.30 alkavassa taistossa kohtaavat SaiPa ja Ilves. Pelicansin ja Lukon välinen peli alkaa kello 20.

– Kaksi peliä samana päivänä ja samassa paikassa on jälleen hieno päänavaus, joka voi olla todellisuutta tulevaisuudessa muissakin tapahtumissa. Liigan brändille hieno asia, kun fanit eri puolelta Suomea kokoontuvat samaan paikkaan, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä sanoo tiedotteessa.

Pelicans on pelannut Liigaa Tondiraba-areenassa kahdella edelliskaudellakin. Ensimmäisellä kerralla vastustajana oli HPK ja toisella kerralla SaiPa. Pelicans–HPK-ottelu oli Liigan historian ensimmäinen ulkomailla pelattu sarjaottelu.

– Kaksi aiempaa tapahtumaa ovat keränneet todella paljon positiivista palautetta niin kannattajilta kuin joukkueilta. Aina on tärkeää kehittää tapahtumaa, ja mikä tämän hienompaa kuin saada mukaan lisää joukkueita. Neljän joukkueen ja näiden sidosryhmien myötä Tallinnassa nähdään entistä massiivisempi Suomi-kiekon rantautuminen, mistä varmasti hyötyy markkinoinnillisesti koko Liiga, Pelicans toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu toteaa.

– Tulemme panostamaan myös entistä enemmän kiekko-otteluiden ulkopuoliseen oheistapahtumaan, hän jatkaa.

Uusi sesonki käyntiin Pitsiturnauksesta

Maanantaina julkistettiin myös Pelicansin harjoituskauden sekä koko tulevan Liiga-kauden ohjelma.

Harjoituspelikauden Pelicans avaa Rauman Pitsiturnauksesta 3. elokuuta. Viikkoa myöhemmin joukkue pelaa turnauksen Hämeenlinnassa. Yksittäisissä harjoitusotteluissa Pelicans kohtaa KHL-seura Vitjazin Imatralla (13.8.), ruotsalaisen Växjön Lahdessa (23.8.) ja Peliitat Heinolassa (24.8.). Sen jälkeen alkavat Mestareiden liiga CHL:n pelit.

Liigakauden Pelicans aloittaa kotiottelulla HIFK:ta vastaan perjantaina 13. syyskuuta.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi