Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Tunteilut sitten myöhemmin – ESS:n kisatoimittaja niputtaa MM-turnauksen viimeisessä videopäiväkirjassaan

Jääkiekon MM-turnaus huipentuu Slovakiassa sunnuntaina, ja samalla lähestyy maaliviiva myös Etelä-Suomen Sanomien toimittajan Mikael Hoikkalan kisareissulla.

Matkasta tuli aika erinäköinen kuin ennakkoon olisi kuvitellut. Se on Leijonien syytä, tai siis ansiota. Hoikkala kertoo, että toimittajan ei kuulu olla joukkueen fani, mutta tämän ryhmän puolesta on kenen tahansa helppo olla vilpittömästi iloinen.

Nimenomaan pelaajien puolesta on helppo olla iloinen. Teinisensaatio Kaapo Kakko ei sittenkään tainnut olla tämän turnauksen suurin leijonatarina, vaan tuo kunnia kuuluu nyt kansan rakastamalle ”Mörkö”-Marko Anttilalle. Otteluiden aikana toimittaja ei ehdi tunteilla, mutta tapa, jolla joukkuetoverit puhuvat erittäin pidetystä Anttilasta, iskee luihin ja ytimiin.

MM-videopäiväkirja päättyy tähän. Hoikkalan puolitoista viikkoa kestänyt matka alkoi lennolla Krakovaan torstaina 16. toukokuuta ja päättyy paluulentoon Wienistä maanantaina. Suomen pelaajilla alkaa kesäloma, jonka he ovat hyvin ansainneet.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi