Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Lahdessa järjestettävän jääkiekon alumni-ottelun lipunmyynti ei ole vielä lähtenyt lentoon – "Odotamme kyllä, että tupa tulee täyteen"

Kolmannen kerran järjestettävä Alumni All Star -tapahtuma kerää entisiä ja nykyisiä NHL-tähtiä Isku Areenalle elokuussa.

Teppo Numminen nähdään Isku Areenan jäällä elokuussa. Kuva: Sami Kuusivirta

Historian kolmas Alumni All Star -tapahtuma saapuu Lahteen 16. elokuuta.

Tapahtuma järjestettiin Oulussa vuonna 2017 ja Raumalla vuonna 2018. Tänä vuonna Alumni All Star tuo sekä entisiä että jo uransa lopettaneita kotimaisia NHL-tähtiä Isku Areenalle.

Lipunmyynti alkoi jo kaksi kuukautta sitten, mutta alku on ollut edellisvuosien tapaan nihkeä. SM-liiga Alumni ry:n toiminnanjohtajan Matti Porvarin mukaan ei ole syytä huolestua.

– Lippujen myynti tuppaa menemään loppupuolelle eli heinäkuun lopulle ja elokuun alulle. Kyllä me odotamme, että tapahtuma myydään loppuun. Sekä Raumalla että Oulussa tupa oli täynnä.

Tänä vuonna tapahtuma keskittyy Dallas Starsia edustaneisiin suomalaisiin. Ottelussa viilettää iso tukku suomalaisia huippupelaajia. Porvarin mukaan Dallas Starsin nykyjoukkueen Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Julius Honka ovat kaikki mukana Lahdessa.

Ainutlaatuinen tilaisuus

Mukana on myös Dallasissa aikaisemmin pelanneita suomalaistähtiä. Puolustajalegenda Teppo Numminen kävi viime marraskuussa mainostamassa tapahtumaa Isku Areenalla. Nummisen lisäksi jäällä nähdään komea liuta entisiä Dallas-pelaajia.

– Muun muassa Niklas Hagman, Juha Lind, Niko Kapanen, Antti Miettinen ja Sami Helenius ovat mukana. Kukaan, keltä olemme kysyneet, ei ole kieltäytynyt. Kaikki ovat sanoneet tulevansa Lahteen, Porvari toteaa.

Yhteensä toistakymmentä Dallas-pelaajaa tulee olemaan paikalla. Porvari haluaa korostaa tapahtuman ainutlaatuisuutta.

– Eihän tällaista entisten ja nykyisten Dallas-pelaajien jälleentapaamista ole aikaisemmin ollut.

Tapahtumassa on mukana myös muissa NHL-joukkueissa pelanneita suomalaisia. Niistä Porvari vielä vaikenee, mutta takaa, että yllätyksiä on luvassa.

Juuso Taskinen
juuso.taskinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi