Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

NHL:n tuleva ykkösvaraus näytillä Heinolassa – Jack Hughes treenaa MM-kisoihin

NHL:n ensi kesän varaustilaisuuden ykkösnimeksi jo pitkään veikattu Jack Hughes valmistautuu parhaillaan U18-ikäluokan MM-turnaukseen Suomen urheiluopistolla. Vierumäellä leireilevät myös Suomen, Sveitsin ja Slovakin MM-ryhmät.

17-vuotiaan Hughesin ilmiömäiseksi ylistettyä luistelutaitoa ja ainutlaatuista pelisilmää voi arvioida Heinolan Versowood Areenalla, kun Yhdysvallat kohtaa MM-leiriturnauksessa perjantaina Suomen kello 18 ja lauantaina Sveitsin kello 14.

Tällä kaudella USHL-juniorisarjassa loistaneesta keskuhyökkääjästä povattiin NHL:n tulevan kesän ykkösvarausta jo yli vuosi sitten. Hughesin ykköshaastajaksi on ennustettu Suomelle U20-ikäluokan MM-kultaa ratkaissutta TPS:n Kaapo Kakkoa. Hughes oli mukana loppuottelun hävinneessä joukkueessa. Hänellä on MM-hopeaa myös viime vuoden 18-vuotiaiden MM-turnauksesta.

U18-ikäluokan MM-kilpailut pelataan Ruotsin Örnsköldsvikissä ja Uumajassa 18.–28. huhtikuuta. Kakko ei ole enää mukana Suomen joukkueessa, mutta kaksikko saattaa kohdata toisensa ennen varaustilaisuutta vielä Tshekin MM-kisoissa toukokuussa.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi