Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

B-Pelicans hinkuu suoraa puolivälieräpaikkaa

C-poikien unelma kaatui kahteen peräkkäiseen kotitappioon.

Pelicansin B-poikien peli kulkee sen verran hyvin, että joukkue taistelee yhä suorasta pudotuspelipaikasta. Joukkueella oli täydet mahdollisuudet napata viimeisistä neljästä pelistään täydet pisteet, mutta toisin kävi.

Ensin lahtelaiset hakivat Bluesista puhtaan 3–0-vierasvoiton. Sen jälkeen kotona tuli takkiin KalPalta maalein 2–0. Seuraavassa matsissa Pelicans kukisti jälleen Bluesin (6–1), mutta voittovire ei kantanut enää Ässiä vastaan. Porilaiset olivat Lahdessa parempia 4–2.

Kun jatkamme samaa virettä, niin voimme ottaa jatkossa koviakin voittoja. B-junioreiden valmentaja Juhamatti Yli-Junnila

Pelicans on SM-sarjassa sijalla seitsemän, kun jäljellä on kaksi kamppailua. Kuudentena oleva Tappara on neljän pisteen karkumatkalla. Joukkueet kohtaavat seuraavalla kierroksella.

– Meillä on edelleen mahdollisuudet nousta suoralle pudotuspelipaikalle. Peli kulkee tosi hyvin. Vieläkin hieman harmittaa tappiot KalPalle ja Ässille, sillä jään tapahtumien perusteella meidän olisi pitänyt voittaa kummatkin ottelut. Maalinteon tehokkuus sakkasi niissä peleissä. Mutta kun jatkamme samaa virettä, niin voimme ottaa jatkossa koviakin voittoja. Olen tosi tyytyväinen poikien tämänhetkiseen suoritustasoon, joukkueen luotsi Juhamatti Yli-Junnila sanoo.

Pelicansin maalivahti Roope Haapala on pelannut vahvoja matseja. Hyökkääjä Aatu Jämsen on esittänyt myös erinomaisia otteita kummassakin päässä kaukaloa.

Kohtalokas viikko

Pelicansin C-pojat olivat pitkään playoff-taistelussa mukana. Viime viikko oli kuitenkin kohtalokas. Raskas kolmen pelin viikko päättyi pettymykseen. Rupeaman ensimmäinen kamppailu sujui vielä mainiosti, kun lahtelaispojat löivät Viikingit 3–2.

Sen jälkeen sekä TPS (3–1) että KalPa (8–5) hakivat mastojen juurelta vierasvoitot. Tappioiden myötä Pelicansin ero sarjan kärkeen kasvoi liian isoksi.

–Tämän ikäisille kavereille kolmen pelin viikko on aika raskas koettelemus. Selvitimme ensimmäisen koetinkiven, mutta TPS:aa vastaan emme päässeet turkulaisten kovan paineen alta pois. Osin kirvelevän tappion ja väsymyksen vuoksi emme olleet KalPaa vastaan enää terävimmillämme. Totta kai jokainen joukkueen jäsen olisi halunnut pelien jatkuvan, mutta nyt meidän täytyy hoitaa kaksi jäljellä olevaa runkosarjan kamppailua alta pois, ja myöntää, ettei tällä kaudella ollut asiaa pudotuspeleihin. Tämä on kuitenkin vain yksittäinen kausi. Pitää muistaa, että poikien tavoitteet ovat vuosien päässä. Työ jatkuu, vaikka nyt haluttua menestystä ei tullutkaan, joukkueen luotsi Teemu Leppänen korostaa.

Lahtelaisten hyökkäysketju Lauri Kallio–Jere PartanenVisa Lehtinen pelasi jokaisessa kolmessa matsissa hyvää jääkiekkoa.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi