Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans-puolustaja nostettiin viime hetkellä Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleihin

Pelicansin puolustaja Matias Rajaniemi valittiin Suomen U17-maajoukkueeseen, joka aloittaa jääkiekkourakkansa sunnuntaina Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleissa Sarajevossa. Suomen joukkueeseen tuli viime hetken muutoksia ja Rajaniemi nimettiin loukkaantuneen Joni Jurmon tilalle. Myös loukkaantunut hyökkääjä Topias Kasken korvattiin Oulun Kärppien Antti Myllyaholla.

Rajaniemi, 16, on pelannut tällä kaudella Pelicansin A-nuorten liigajoukkueessa 30 peliä ja tehnyt niissä tehot 2+3. B-nuorten SM-sarjassa hän on pelannut kahdeksan peliä, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Pelicansin hyökkääjä Brad Lambert on nimetty Sarajevon kisoihin jo aiemmin. Lambert, 15, pelasi vahvasti olympiafestaivaaleihin valmistavassa viiden maan turnauksessa. Tshekkiä vastaan Lambert teki kolme maalia ja Venäjää vastaan kaksi.

Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit järjestetään joka toinen vuosi. Kisoihin osallistuvat nuoret ovat iältään 14–18-vuotiaita. Suomella on kisoissa mukana 49 urheilijaa yhteensä kuudessa lajissa: alppihiihdossa, ampumahiihdossa, jääkiekossa, lumilautailussa, maastohiihdossa ja taitoluistelussa.

Kello 15.52 juttua täydennetty.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi