Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time
Mikael
Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi

Kommentti: Pelicansin ikkunaan tuli tahra, mutta se ei sotke koko näkymää

Hynek Zohorna on takonut hirmutehoja silloinkin kun ei ole ollut parhaimmillaan. Keskiviikkona hän katsoi neljää Kärppien maalia läheltä. Kuva: Juha Peurala

Jos unohdetaan Kärppien keskiviikkona tarjoama kylvetys, Pelicansin tammikuu hipoi täydellisyyttä. Kuudesta ensimmäisestä joukkue ei menettänyt pistettäkään, ja lopulta saldona oli yhdeksästä pelistä 21 pistettä 27:stä mahdollisesta.

Kuten päävalmentaja Ville Nieminen sanoi jo viime viikolla, joukkue ei ole ihan koko ajan ollut niin hyvä kuin tulokset näyttävät. Numerot ovat petollisia. Kultakypärä Hynek Zohorna onnistui pelaamaan tammikuun yli piste per peli -tahdilla, vaikka miehen liike oli vuodenvaihteen aikoihin tukossa eikä pelillinen kokonaisanti ollut huipussaan.

Keskiviikon ohipeli kiteytyikin Zohornan esitykseen. Hän oli jäällä Kärppien neljän ensimmäisen maalin aikana. Kun Kärpät sai myllynsä pyörimään, koko Pelicans tuntui hetken hiukan lamaantuneelta sen edessä. Puolustuksesta puuttui kaksi suurinta minuuttirohmua, eikä hurjan 1,5-kuukautisen jakson urakoinut Jussi Olkinuorakaan ollut maalilla terävimmillään.

Kokonaisuutena tammikuu oli osoitus Pelicansin vahvuudesta. Viime hetken tahrasta huolimatta näkymä ikkunassa on kirkas. Mihin joukkue pystyykään parhaimmillaan, jos se kairaa keskinkertaisillakin esityksillä voittoja toisensa jälkeen?

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi