Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Tulikuuma Olkinuora torjui TPS:n kumoon – Pelicansin voittoputki jatkuu, katso kaikki maalit!

Pelicans jatkaa voittoputkessa jääkiekon Liigassa. Viides perättäinen ja yhdeksäs voitto kymmeneen viime otteluun tuli kotijäällä, kun TPS kaatui lukemin 3-0.

Pelicansin maalit tekivät puolustajat Jarkko Pynnönen ja kahdesti maalannut Oliwer Kaski. Kaski teki jälkimmäisen osumansa viimeisellä minuutilla tyhjiin.

Suurin sankari voiton takana oli kuitenkin maalivahti Jussi Olkinuora, joka torjui TPS:n tulituksessa 43 kiekkoa. Nollapeli oli Olkinuoralle toinen peräkkäin.

Kattavampi otteluraportti Pelicans-kommenteilla myöhemmin tänään ESS.fi:ssä.

2. erä

Pelicansin ja TPS:n välinen jääkiekon liigaottelu on toisen erän jälkeen edelleen Pelicansin 2-0-johtotilanteessa. Kotijoukkueen maaleista ovat vastanneet puolustaja Jarkko Pynnönen ja Oliwer Kaski.

Toinen erä oli maaliton. Pelicans sai kiekon kerran maalipuihin ylivoimalla, mutta muuten TPS vei peliä.

Jussi Olkinuoran erinomaisena jatkuva torjuntavire kuitenkin piti Tepsin tulossarakkeen nollilla. Olkinuora on pitänyt maalinsa puhtaana jo viisi erää peräkkäin. TPS-ottelun toisessa erässä hän pysäytti kiekon 10 kertaa ja kasvatti illan torjuntasaldonsa jo 25:een.

Siitä se lähtee, Jarkko Pynnösen (6) uran ensimmäinen liigamaali. Kuva: Sami Lettojärvi

1. erä

Pelicansin ja TPS:n välinen jääkiekon liigaottelu on avauserän jälkeen Pelicansin hallussa. Kotijoukkue johtaa ottelua Isku Areenassa maalein 2-0.

Pelicansin molemmat maalit teki sama viisikko, ja molemmat syntyivät hyökkäyspään aloitusvoittojen jälkeen.

Ensin asialla oli puolustaja Jarkko Pynnönen, jolla oli helppo työ viimeistellä Hannes Björnisen vedon paluukiekosta puolityhjään rysään. Maali oli Pynnöselle, 20, liigauran ensimmäinen. Björnisen lisäksi syöttöpisteen sai Oliwer Kaski.

Pari minuuttia myöhemmin, ajassa 6.09, viimeistelijänä toimi Kaski. Hän kasvatti kauden pistesaldonsa jo lukemiin 7+20 ja nousi sillä Liigan puolustajien pistepörssin kärkeen.

Molemmat maalivahdit olivat avauserässä työllistettyjä. Pelicansin Jussi Olkinuoralle merkittiin 15 torjuntaa, TPS:n Henrik Haukelandille 11.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi