Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Mestis-mestari koulutti Peliittoja

Sami Sunin maalin edustalla riitti ruuhkaa. Kuva: Tuomo Seppänen

Peliittojen ja KeuPaHT.n välinen Mestis-peli Heinolan Versowood-areenalla käynnistyi tasaisissa merkeissä. Jatkossa Peliitat jäi jyrän alle. Lauantainen ottelu oli Peliittojen osalta kauden kehnoimpia kotipelejä. Haluton ja huolimaton kotijoukkue ei saanut missään vaiheessa peliään kulkemaan ja KeuPaHT vei pisteet lopulta suurinumeroisesti 0-9 (0-0,0-3,0-6).

Ottelun pöytäkirjoihin merkittiin ensimmäisessä erässä yksi kaksiminuuttinen jäähy joukkuetta kohti. Mestiksen hallitseva mestari oli hivenen aktiivisempi ja Sami Suni Peliittojen maalilla sai huhkiä töitä. Peliittojen rosteri on kokenut kovia ja parhaiden pelintekijöiden, Niko Kivelän, Roope Mäkitalon ja Mikko Laineen, poissaolo valitettavasti näkyi.

Kaksi päällekkäistä Peliittajäähyä ja rankkari, ja peli oli hetkessä 0-3. Numerot olivat itseasiassa ansaitut. Peliitat pelasi toisessa erässä kehnointa kiekkoa, mitä kotihallissa on tällä kaudella nähty. KeuPa pyöritti isännät kuralle ja vain maalin edustan tehokas tukkiminen piti numerot tuollaisina.

Peliittojen surkea esitys sai jatkoa päätöserässä. Joukkueelta ei onnistunut oikeastaan mikään. KeuPa sanan mukaisesti luisteli isänniltä jalat alta. Peliitat ei pystynyt vastaamaan vierailijan hyvään liikkeeseen ja kehno syöttötyöskentely vain ruokki vierailijan peliä. KeuPan kahdeksas maali erän puolivälissä kypsytti Sami Sunin ja loppupelin torjui Adam Nagy.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi