Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans hävisi Tampereella toisenkin kerran – Nieminen: "Saimme paljon tietoa pelistä ja pelaajista"

Ilves oli Pelicansia vahvempi maalein 3–2. Voitto lipui lopussa ohi lahtelaissormien.

Severi Lahtinen viimeisteli komean maalin Ilveksen verkkoon, mutta voittoon asti se ei kantanut. Kuva: Sami Kuusivirta

Pelicans ja Ilves väänsivät tasaisen harjoitusottelun Hakametsässä lauantaina. Decens Tampere Cupin pronssipeli kääntyi päätöserän viime hetkien maaleilla Ilvekselle 3–2.

Pelicansin osumat merkittiin Miihkali Tepolle ja Severi Lahtiselle. Tepon maalin alustivat Manuel Ganahl ja Miska Siikonen. Lahtisen osuma oli upea. Syötöt merkkauttivat Casimir Jürgens ja Oliwer Kaski.

Kaksitoista minuuttia ennen loppua lahtelaiset johtivat vielä 2–1, mutta Ilves nousi Joose Antosen ja Mark Floodin maaleilla rinnalle ja ohi.

– Meillä oli hyvä valmistautuminen ja se näkyi siinä, miten noudatimme pelisuunnitelmaamme. Toisessa erässä aloimme tehdä keskialueella tyhmiä virheitä. Niiden takia peli katosi aika täysin. Kolmas erä oli vahva. Tulimme kopista hyvällä asenteella ja olimme pitkään kiinni voitossa, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen kertasi jään tapahtumia.

Lahtelaisryhmä sai kosolti informaatiota siitä, missä joukkue parhaillaan menee.

– Saimme runsaasti tietoa pelistä ja pelaajista. Olemme huomattavan paljon viisaampia nyt kuin ennen Tampereen turnausta, Nieminen sanoi.

Huolellisuudessa parantamista

Vaikka harjoituspelit ovat harjoituspelejä, on Niemisellä selvä näkemys siitä, mitä Pelicansin pitää jatkossa ainakin parantaa.

– Huolellisuus molemmissa kenttäpäädyissä on asia numero yksi. Nyt olemme olleet luvattoman huolimattomia. Hyökkäyspelaamiseen täytyy keskittyä myös. Suorahyökkäystä ja päätypelaamista pitää petrata. Maalipaikat täytyy hyödyntää kovemmalla prosentilla. Yleiseen pelihuolellisuuteen täytyy kiinnittää huomiota.

Pelicansin valmistautuminen jatkuu harjoittelun merkeissä.

– Ensi viikolla pääpaino on treenaamisessa. Seuraava peli on edessä vasta 1,5 viikon päästä. Hienoa on myös se, että saamme koko ajan lisää pelaajia sairastuvalta takaisin. Juha Nakari (fysioterapeutti) ja Tommi Pärmäkoski (fysiikkavalmentaja) ovat tehneet pelaajien kanssa upeaa työtä. Uskon, että operoimme kahden viikon päästä jo täydellä pakalla, Nieminen sanoi.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi