Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

”Intoa on kuin pikkupojalla” – katso videolta tunnelmia Pelicansin vapaaehtoisista jääharjoituksista

Pelicans-hyökkääjä Miska Siikonen, 22, on yksi niistä lahtelaisryhmän pelaajista, jotka ovat käyneet vapaaehtoisilla jäävuoroilla jo heinäkuussa. Vaikka joukkueen yhteiset jääharjoitukset alkavat pyöriä täysillä vasta tulevana maanantaina, otti Siikonen mielellään varaslähdön.

– Tässä pääsee helposti muun muassa testaamaan uusia varusteita. Sen lisäksi saa vähän tatsia alle ennen maanantain reenejä. Kesä on ollut tosi pitkä, koska kausi loppui niin varhain. Onhan tätä hetkeä taas odotettu silmät kiiluen.

Siikosen viime kausi oli rikkonainen. Erilaiset vammat kiusasivat lupaavaa sentteriä pitkin kautta. Kesä on onneksi sujunut tähän asti lupauksia herättävästi.

– Mies alkaa olla kunnossa. Otin alkukesän vielä suht' rauhassa, mutta nyt tahti kiristyy. Toivon todella, että vammat alkaisivat olla voitettu kanta.

Siikosen kesäharjoittelu on mennyt nappiin.

– Voimaa on tehty, ja se on myös tarttunut varteen. Luistelussa olen keskittynyt pienten yksityiskohtien hiomiseen. Voin rehellisesti sanoa, että kehitystä on tapahtunut. Toivottavasti se näkyy myös kaukalossa. Suurin tavoite on silti pysyä ehjänä, hyväntuulinen kiekkoilija sanoi.

Kuva: Elena Liseytseva
Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi