Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Peliitat säilytti paikkansa Mestiksessä

Ville-Matti Koponen teki Kalajoella Peliittojen ensimmäisen maalin. Kuva: Tuomo Seppänen

Peliittojen kesäloma alkoi selkeän voiton myötä. Joukkue pelasi neljännen karsintasarjan peliänsä Kalajoella ja haki ratkaisevan neljännen voittonsa. Edellinen Peliittojen vierailu JHT.n vieraana poiki suurinumeroisen voiton. Tällä kertaa numerot jäivät maltillisimmiksi. Peliitat vie karsintasarjan puhtaasti ja viimeisen numeroin 1-6(0-2,0-3,1-1).

Peliitoilla oli Kalajoella pelihuumori kohdallaan. Joukkue pelasi vapautuneesti ja hallitsi avauserässä pienen kaukalon tapahtumia isännän ottein. JHT pyristeli mukana, mutta maalipaikkojen luominen ja niiden viimeistely oli edelleen tyyliä toivotaan- toivotaan. Peliitat avasi maalitilinsä ajassa 06:39 kun Ville-Matti Koponen osui pienestä kulmasta. Vierailijan toisen laukoi Niko Kivelä erän puolivälissä.

Peliittojen iloinen peli-ilme jatkui toisessa erässä. JHT yritti edelleen venyä vierailijan vauhtiin, mutta kiekko ei tahtonut pysyä mukana. Peliitoille sen sijaan oli kiekkokontrolli hyvällä tasolla ja Ville-Matti Koponen maalasi erän neljännellä minuutilla. Eetu Elo lisäsi Peliittojen johtomarginaalia ajassa 28:57. Erän kolmannen maalin ja samalla Peliittojen ensimmäisen ylivoimaosuman takoi Samuel Salonen ajassa 31:25. Loppuerästä Peliitoille tarjoiltiin lisää maalipaikkoja JHT.n turhautuessa ja jäähyillessä. JHT.n maalivahti Fredrik Grönstrand kuitenkin osoitti ettei suotta ole tolppien välissä.

Päätöserä ei noussut tasoltaan edellisten joukkoon. Peliitat heivasi luisteluaan ja antoi suosiolla tilaa JHT.lle ja kotijoukkue onnistui saamaan aikaiseksi ensimmäisen ja ainoan kotihallimaalin tässä karsintasarjassa. Sami Sunin nolla särkyi ajassa 47:29. Samuel Salonen niittasi Peliittojen voittolukemat Eetu Elon syötettyä Salosen vapaaksi ajassa 51:51.

Tuomo Seppänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi