Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Tappioon pettynyt Jesse Saarinen: Tämä on todella tervehenkinen porukka

Pelicansin kokenut hyökkääjä Jesse Saarinen ei selitellyt viime hetkien notkahdusta, kun joukkueen kausi oli päättynyt kitkerään jatkoaikatappioon SaiPaa vastaan.

– Pienestä kiinni. Oli todella kova luotto siihen, että mennään jatkooon, Saarinen kertoi.

– Nämä ovat lyhyitä sarjoja. Yksilösuoritukset voivat kääntää suunnan. Tänään SaiPan kaveri pystyi siihen, hän viittasi SaiPa-hyökkääjä Ahti Oksaseen, joka ohjasi 2–2-tasoituksen ja ratkaisi jatkoajalla komealla ylänurkkavedolla.

SaiPa voitti ottelun laukaustilaston murskaavasti 70–23. Kolmannessa erässä tilasto oli 23–3. Huippupaikkoja sputnikeilla oli kuitenkin vähän, ja tärkeä 1–2-kavennus syntyi onnekkaasti luistinohjauksella.

– Ei se minun mielestäni vielä hirveästi vaikuttanut (henkisesti), mutta kun he saivat vielä tasoituksen kuudella viittä vastaan, sellaisesta saa draivin päälle, Saarinen ruoti.

Lue myös: Matikainen sanoi lähtevänsä Lahdesta pystyssä päin – Nurminen: Hän toi tekosyyt pois -meiningin
 

Pelicans pelasi kolmessa pudotuspelissään parempaa kiekkoa kuin runkosarjan lopussa. Kasvojenpesuksi Saarinen ei halunnut rupeamaa kutsua.

– Ymmärrän, että joku voi nähdä sen noin, mutta joukkueen sisällä olleena voin sanoa, että luotto oli kova koko ajan. Tämä on valtava pettymys. Koen, että meillä olisi ollut eväitä pidemmälle.

– Tämä joukkue oli täynnä sellaisia pelaajia, joilla on näissä peleissä annettavaa. Ei se yllättänyt, että pelasimme vähän paremmin kuin runkosarjan takkuinen loppu.

Saarisen jatko on vielä auki. Syksyllä hän solmi 1+1-vuotisen sopimuksen, mutta ensi kaudesta 32-vuotiaalla hyökkääjällä ei ole vielä mustaa valkoisella. Sen Saarinen sanoo, että on viihtynyt kotikaupungissaan hyvin.

– Oli hienoa pelata näiden jätkien kanssa. Tämä on todella tervehenkinen porukka.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi