Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicansilla verkot vesillä loppuun asti: "Kyselyitä on ollut useampaan suuntaan"

Urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan tavoitteena on hankkia vielä yksi tai kaksi vahvistusta. Siirtoraja umpeutuu keskiviikkona.

Urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kiikaroi Pelicansiin vielä yhtä tai kahta vahvistusta. Kuva: Juha Peurala

Liigan siirtoraja umpeutuu ensi keskiviikkona. Pelicans havittelee riveihinsä vielä yhtä tai kahta lisävahvistusta, mutta varmoja siirtoja ei vielä ole, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo.

- Kyselyitä on ollut useampaan suuntaan. Ainakin yhtä tai kahta pelaajaa yritämme vielä saada hankittua. Katsotaan, miten mikäkin seura on kiinnostunut pelaajiaan vuokraamaan tai myymään.

Pudotuspelihaaveeille ainakin toimiston puolella hyvästit sanonut HPK aloitti päättyvällä viikolla tyhjennysmyynnin. Kaksi parasta pistemiestä Oula Palve ja Kristian Vesalainen vaihtoivat maisemaa. Palve matkasi TPS:n ja Vesalainen Kärppien riveihin. Torstaina seura kertoi vuokranneensa Juho Keräsen loppukaudeksi Lukkoon.

HPK:n tielle Pelicans ei lähde, Laukkanen sanoo. Pudotuspelipaikka on niin lähellä, ettei parhaiden pelaajien myynnissä olisi järkeä. Ovi on käynyt toistaiseksi maltillisesti. Koko kauden hyllyllä ollut hyökkääjä Henri Heino siirtyi Tanskaan. Muuten on ollut Pelicansin kannalta hiljaista.

Katsotaan, miten mikäkin seura on kiinnostunut pelaajiaan vuokraamaan tai myymään. Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen

Laukkasen mukaan mahdolliset vahvistukset tulevat aivan siirtorajan kynnyksellä, jos ovat tullakseen.

- Ensin tiettyjen pelaajien kimpussa ovat ulkomaalaiset seurat. Katsotaan sen jälkeen, mitä on tarjolla. Maksuvälineen määrä ratkaisee. Se on haastavin puoli.

Erno Laisi
erno.laisi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi