Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Lukko ryöväsi umpitärkeät pisteet Pelicansilta

Lukko ei päästänyt päätöserässä Pelicansia enää mukaan voittotaisteluun. Raumalaiset antoivat periaatteessa lahtelaisille siihen täydet mahdollisuudet ottamalla muutamia erittäin typeriä jäähyjä. Pelicans ei kuitenkaan löytänyt avaimia Kaapo Kähkösen ohittamiseksi. 

Pelicansin peli-ilme jätti taas toivomisen varaa. Yritys oli kyllä miehekästä, mutta laatu ei riittänyt. Tappion myötä suoran pudotuspelipaikan metsästys vaikeutui huomattavasti. Mahdotonta se ei toki ole vieläkään, mutta pelin pitää parantua rutkasti.

2. erä

Lukko tuli hurjalla asenteella toiseen erään. Raumalaiset käyttivät toisen erän avauskympillä omat paikkansa tylysti hyväkseen. Ensin kokenut puolustaja Janne Niskala laukoi siniviivalta numeroiksi 2-0.

Pelicans oli juuri ennen osumaa tullut täysilukuiseksi. Pari minuuttia siitä asialla oli Heikki Liedes, jonka tarkka rannelaukaus painui vastustamattomasti yläpesään. Se riitti myös maalivahti Janne Juvoselle, joka luisteli takaiskun jälkeen vaihtoon. Tilalle tuli Joona Voutilainen. Pelicans oli toisessa erässä sanalla sanoen heikko. Pientä lohtua Pelicansille toi Joonas Alanne, joka runnoi erän lopussa tärkeän kavennusosuman Kimi Koiviston tarjoilusta.

1. erä

Hurja taistelu kuuden parhaan joukkoon pääsemisestä alkoi melkoisella Pelicansin myllytyksellä. Lahtelaisisännät vyöryttivät vaarallisia hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä kohti Lukon maalia. Raumalaisten maalivahti Kaapo Kähkönen venyi hyviin torjuntoihin.

Pelicans pääsi kokeilemaan myös kaksi kertaa ylivoimalla, mutta hyvistä paikoista huolimatta maali jäi tekemättä. Erän puolen välin jälkeen Lukko sai myös otetta. Aleksi Rekonen ja Mikko Kousa istuivat vuoron perään jäähypenkillä, mutta Juvonen oli mies paikallaan.

Erän viimeisellä minuutilla raumalaiset kaatoivat sangollisen kylmää vettä isäntien niskaan. Juvosen rännipurku epäonnistui pahoin, ja kiekko lipui suoraan Arttu Ilomäelle. Ilomäki käänsi poikkikentän syötön Ville Vahalahdelle, joka pääsi lyömään kiekon tyhjään lahtelaismaaliin.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi