Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Aleksi Rekonen nousi sankariksi jatkoajalla

Kuva: Sami Kuusivirta

Jatkoaika

Jatkoaikaa ei ehditty pelata kuin 35 sekuntia, kunnes Aleksi Rekonen nousi ratkaisijaksi. Rekonen luisteli läpi Ilveksen puolustuksen ja napautti ranteella yläpesään.

Pelicans sai jälleen ikäviä uutisia. Jesse Mankista ei nähty enää päätöserässä kaukalossa. Mankinen sai taklaustilanteessa osuman.

3. erä

Pelicans ja Ilves eivät saaneet toisistaan selvää 60 minuutin aikana. Pelicans lähti päätöserään puolustamaan johtoaan. Alku näyttikin lupaavalta, kun Miska Siikonen täräytti Kangasniemen syötöstä lukemiksi 4-2.

Sen jälkeen lahtelaiset pelasivat asemasotaa. Se sapluuna ei toiminut. Ilves nousi Juho Liuksialan ja Juhani Tammisen maaleilla tasoihin.

2. erä

Pelicans ja Ilves alkoivat tehdä toisessa erässä maaleja oikein roppakaupalla. Maalikarkelot aloitti Taavi Vartiainen. Tamperelaisvieraat nousivat tasoihin, kun Libor Sulak menetti epäonnisesti mailansa, ja vastustaja pääsi ylivoimahyökkäykseen. Sen päätti Teemu Lepaus komeaan maaliin. 

Pelicansin kultakypärä Iikka Kangasniemi vei rankkarista isännät jälleen johtoon. Tovi sen jälkeen Hannes Björninen siirsi Pelicansin jo 3-1-johtoon. Taavi Vartiainen ja Jesse Saarinen tekivät hienon esityön. 

Erän lopusssa Ilves kuitenkin nousi vielä mukaan kamppailuun, kun Eemeli Suomi survoi Janne Juvosen nenän edestä kiekon reppuun.

1. erä

Pelicans avasi vuoden 2018 liigan kotiottelut melko pirteällä avauserän esityksellä. Lähtökohdat Ilves-kamppailuun ovat lahtelaisvinkkelistä katsottuna hyvät, sillä Pelicans on voittanut Ilveksen kahdeksan kertaa peräkkäin.

Pelicans vei peliä, mutta muutamista paikoista ei vielä osunut. Harmittavinta oli Jonne Jantusen epäonni. Nuorukainen satutti heti ensimmäisessä vaihdossaan jalkaansa ja hävisi pukukopin uumeniin. Kolmantenatoista hyökkääjänä pelin aloittanut Miska Siikonen hyppäsi Jantusen tilalle tositoimiin.

Eerikki Lyytikäinen
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 vk 0 € ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X