Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Miska Siikosen osumat laiha lohtu - Pelicans hävisi jatkoajalla HIFK:lle

Miska Siikonen teki kaksi osumaa HIFK:ta vastaan, mutta se ei auttanut Pelicansia voittoon Tampere cupissa. Kuva: Mirja Hussain

Pelicans aloitti Tampere Cupin jatkoaikatappiolla Helsingin IFK:ta vastaan perjantaina. Vaiherikas kamppailu päättyi ajassa 64.28, kun petopaitojen Juha Jääskä iski alivoimalla loppulukemat 5-4.

Kamppailu kulki HIFK:n komennossa. Helsinkiläiset hallitsivat pelin tapahtumia, mutta sinnikäs lahtelaisryhmä ei heittänyt missään vaiheessa pyyhettä kehään.

IFK johti kolmeen otteeseen kahdella maalilla (2-0, 3-1, 4-2), mutta niin vain Pelicans vei väkisin kamppailun jatkoajalle, kun Antti Tyrväinen tasoitti matsin kolme minuuttia ennen loppua 4-4:ään.

- Jos onnistuimme aiemmin viikolla Lukkoa vastaan pelaamaan nappipelin, niin nyt jäimme jonkin verran siitä tasosta. Peli ailahteli ihan liikaa. Tappiosta huolimatta tässä oli joitain hyviä elementtejä. Se, että pystyy nousemaan kovaa joukkuetta vastaan takaa rinnalle, on ehdottoman hyvä juttu jatkoa ajatellen, Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen sanoi.

Sellainen kunnon energiapaukku jäi puuttumaan. Päävalmentaja Petri Matikainen

Pelicansin peli jäi hieman piippuun.

- Sellainen kunnon energiapaukku jäi puuttumaan. Tässä vaiheessa treenikautta kaikki yhteiset kokemukset ovat tärkeitä - niin tämäkin.

Pereskokovilla maltillinen tulikaste

Pelicansin tuore venäläishankinta Vadim Pereskokov sai maltillisen tulikasteen lahtelaisnutussa. Nelosvitja sentterinä operoinut Pereskokov sai jääaikaa vajaat kymmenen minuuttia.

- Pitää ottaa huomioon, että hän tuli Lahteen torstai-iltana. Vadim on vielä täydellinen ummikko tässä meidän systeemissämme. Vähäisestä vastuusta huolimatta pystyn sanomaan, että kyseessä on terävä kaveri. Katsomme Vadimin jatkoa kaikessa rauhassa, Matikainen sanoi.

Lahtelaisjoukkueesta IFK:n riveihin siirtynyt Juhani Tyrväinen kohtasi ensimmäistä kertaa vanhan seuransa. Tyrväinen ei tule olemaan helsinkiläisryhmässä mikään rivimies, sillä tunnollinen joukkuepelaaja summasi IFK:n hyökkääjistä ylivoimaisesti eniten jääaikaa (21.42).

Pelicansin osumista vastasivat Antti Tyrväisen lisäksi Miska Siikonen (2) sekä Joel Mustonen. Iikka Kangasniemi merkkautti kaksi syöttöpistettä. Maalivahti Janne Juvonen venyi helsinkiläistulituksessa 38 torjuntaan.

Huomionarvoista oli myös se, että Pelicans teki kolme maalia ylivoimalla. Siikosen 4-3-kavennusosuma syntyi siirretyn rangaistuksen aikana, joten erikoistilannepelaaminen oli kelpo tasolla.

Eerikki Lyytikäinen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen