Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Tuttu mies vahvistaa Pelicans-hyökkäystä

Joel Mustonen pelasi edellisen kerran Pelicansin Liiga-joukkueessa kausilla 2013-15. Sydänvaivoista kärsinyt keskushyökkääjä saalisti pelaamissaan 67 runkosarjaottelussa tehot 18+9=27.

Keskushyökkääjä Joel Mustonen, 24, on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Pelicansin kanssa.

Edellisen kerran kausilla 2013-15 Pelicansissa kiekkoillut Mustonen palaa Lahteen kahden Ruotsissa vietetyn vuoden jälkeen.

SHL-seura Örebro HK:n riveissä hän viiletti 90 runkosarjaottelussa, joista matkaan tarttui tehopisteet 22+19=41.

- Joel Mustonen on nuori, nopea ja kiekollisesti taitava hyökkääjä, joka sopii pelaajaprofiililtaan mainiosti Pelicansiin. Pelicans ja Lahti ovat Mustoselle ennestään tuttuja toimintaympäristöjä, mikä varmasti omalta osaltaan helpottaa sopeutumista, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi lahtelaisseuran verkkosivuilla.

Juniorivuotensa Ruotsissa viettänyt hyökkääjä on pelannut kaksi ottelua Suomen miesten A-maajoukkueessa. Lahteen juonikas sentteri palaa intoa puhkuen.

- Tosi hyvä fiilis. Tuttu paikka, tunnen monet jätkistä ja olen jutellut koutsien kanssa. Täällä pystyn keskittymään täysillä pelaamiseen. Edellisen visiitin jälkeen olen tehnyt kovasti hommia fysiikan kanssa ja sillä osastolla olen myös mennyt selvästi eteenpäin. Uskon, että palaan parempana pelaajana, mutta sen saavat arvioida lopulta muut, Mustonen toteaa.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X