Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans- ja KalPa-luotsit aloittivat nokittelun - ”On se todellinen veijari”

Petri Matikainen (kuvassa) ja Pekka Virta vinoilivat vielä veljellisesti toisilleen sunnuntaina, kun Pelicans ja KalPa iskevät tosissaan yhteen keskiviikkona. Kuva: Mirja Hussain

Keskiviikkona alkava Pelicansin ja KalPan välinen jääkiekkoliigan pudotuspelisarja saattaa lämmetä edetessään, mutta toistaiseksi sapelinkalistelu käy veljellisen vinoilun hengessä.

Päävalmentajat Petri Matikainen ja Pekka Virta löivät leikiksi yhteishaastattelussa Liigan infotilaisuudessa Helsingissä sunnuntaina. Ensimmäisenä puheenvuoron sai Virta.

- Tämä on meille hieno mahdollisuus. Altavastaajana lähdetään. Jos nyt jotain saataisiin, niin kuin kaudesta alun perinkin piti saada, Virta lausui.

Matikainen ei voinut olla hymyilemättä Virran pokerinaamaisuudelle. Kauden alla KalPaa kyllä vähäteltiin, mutta ryhmä yllätti kaikki ja ylsi runkosarjassa kolmanneksi. Pelicans oli kuudes.

- On se veijari, todellinen veijari, Matikainen vastasi ja lähti samalle linjalle kuin kollegansa.

- Kalakukkokaupungin pojat ovat kolmantena. Pelsu on pikkuinen, sitkeä ja yrittää kovaa. Tästä tulee kova sarja. KalPa on todella vahva luisteluvoimassa, pelinkääntönopeudessa, kamppailuissa. Pekka on ylivertainen valmentaja koko sarjassa.

Tähän Virta ei enää lähtenyt esittämään vastaväitteitä.

- Ei mitään lisättävää. Mies puhuu asiaa, Virta kuittasi ja kirvoitti naurut Sanomatalon Mediatorin lehtereiltä.

Pelicans ja KalPa aloittavat puolivälieräsarjansa keskiviikkona Kuopiossa. Lahdessa pelataan ensimmäisen kerran perjantaina. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen