Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Kaarina on seurannut Pelicansin kotiottelut samalta paikalta yli 20 vuoden ajan: ”Olen ihan yhtä hyvä haukkumaan tuomaristoa kuin jätkät”

Kaarina Kolari-Linnankylä on seurannut Pelicansin kotipelejä A2-katsomossa yli 20 vuoden ajan.

Pelicans juhlisti 20-vuotista taivaltaan juhlaottelulla Tapparaa vastaan lokakuun 15. päivä.

Yli 5300-päisen yleisön joukossa lahtelaisten 4-3-jatkoaikavoittoon päättynyttä kamppailua todisti Janne Juvosen pelipaitaan sonnustautunut Kaarina Kolari-Linnankylä, joka on seurannut Pelicansin otteita livenä koko seuran toimintahistorian ajan.

Kausikorttipaikkakin on säilynyt samana. Isku Areenan A2-katsomon kahdeksas rivi on osoittautunut mainioksi tontiksi kotipelien seuraamiseen.

- Mihinkäs sitä hyvältä paikalta lähtee? Silloisten työkavereiden kanssa tuli puhetta kausikorteista ja siitä se alkoi. Mitä useampi vuosi tuli alle, niin sitä enemmän kiinnyin. Nyt olen ihan yhtä hyvä haukkumaan tuomaristoa kuin jätkät. En tosin karju yhtä paljon, mutta saatan puhista sitäkin enemmän, selvensi Kolari-Linnankylä viime lauantaina Isku Areenalla pelatun Kärpät-ottelun jälkeen.

Kolari-Linnankylän ja Pelicansin välinen suhde on sisältänyt niin ilon kuin myös pettymyksen hetkiä.

Nykyisen päävalmentaja Petri Matikaisen edellinen Lahden visiitti päättyi vannoutuneen fanin osalta haikeissa tunnelmissa. Tuolloin lahtelaisravintolassa järjestettiin Ilkka Viljasen johtama keskustelupaneeli, jossa ruodittiin Pelicansin kauden 2004-2005 pelisuorituksia.

- Olin siellä setien kanssa arvioimassa otteluita ja siinä yhteydessä sanoin ”Petulle”, että olen harmissani hänen lähdöstään. Ilahduin todella, kun hän tuli takaisin, totesi omiensa takana tilanteessa kuin tilanteessa seisova Kolari-Linnankylä.

Kuuntele Pelicans-fani Kaarina Kolari-Linnankylän haastattelu Radio Voiman verkkosivuilta.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen