Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Ranskanbulldoggi Heinz on fanittanut Pelicansia kolme vuotta - katso suloisen vipeltäjän menoa pelipäivänä

Ensi viikon keskiviikkona käynnistyvään KalPa-puolivälieräsarjaan valmistautuvalla Pelicansilla on lukuisia tunnollisia faneja, jotka kannustavat turkoosimiehistöä äänekkäästi Isku Areenan katsomossa.

Kenties herttaisin, sympaattisin ja valppain nelijalkainen fani ei ole nähnyt ainuttakaan ottelua hallin puolella. Hän on nelivuotias ranskanbulldoggi Heinz, jota voidaan tituleerata epäviralliseksi Pelicans-koiraksi.

- Katsomme laiskoina miehinä Heinzin kanssa pelit televisiosta ja nähdään ne kuitenkin paljon paremmin kuin livenä hallissa, selvensi eloisan karvakuonon isäntä Jukka Linnankylä.

Heinzin äiti, Kaarina Kolari-Linnankylä, on seurannut lahtelaisseuran otteita Isku Areenassa yli 20 vuotta. Viimeiset kolme vuotta pelipäivän rutiineihin on kuulunut ottelun jälkeinen, tunteellinen ja riemukas jälleennäkeminen Hollolankadun varressa.

- Joka kerta, kun peli loppuu ja pääsen kotiin, niin Heinz istuu tässä samassa kohtaa. Hän tuijottaa eteenpäin, eikä kiinnitä huomiota mihinkään muuhun kuin siihen, koska äiskä tulee.

Katso videolta, mihin Pelicansin lento tulee Heinzin mukaan tänä keväänä riittämään.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X