Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen pelaajahankinnoista: ”Kassa on kuningas”

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen toimi aikaisemmin HPK:n pelaajakoordinaattorina. Kuva: Arkisto/Juha Peurala

Liigan siirtoikkuna umpeutui keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Viime hetkien pelaajaliikehdintä oli hiljaista. Keskiviikkona kauppajonosta kassan kautta kulkivat ainoastaan TPS ja Kärpät. Kolmen liikkuneen pelaajan kohdalla myyjänä toimi SaiPa.

Ennen päätöspäivää esimerkiksi KooKoota kupannut HIFK sekä Kristian Kuuselan KHL:stä poiminut Tappara olivat tehneet omat peliliikkeensä. Pelicansin kuluvan kauden viimeinen hankinta julkistettiin tiistaina, kun Karri Rämö rustasi nimensä kevääseen asti ulottuvaan sopimukseen.

Keskiviikko-iltana pelaajamarkkinoita seurattiin lahtelaisseuran toimistolla viimeiseen asti, mutta lisähankintoihin ei lopulta päädytty.

- Aika hiljaista oli. Jotain pieniä juttuja siinä oli, mutta ei mitään sellaisia, mitkä olisivat meitä kiinnostaneet. Yhdentoista aikoihin illalla laitoin koneet kiinni. Muutamia ideoita kävimme läpi, mutta ne eivät tuottaneet tulosta, kertoi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen Radio Voiman haastattelussa.

Lahtelaiset huseerasivat pelaajamarkkinoilla aiemmin. Rämö oli jo neljäs kovan tason kiinnitys, jonka Pelicans teki kuluvan runkosarjakauden aikana. Aikaisemmin seura oli ehtinyt kiinnittää Antti Tyrväisen, Justin Hodgmanin ja Mikko Kousan riveihinsä. Lisähankintojen mahdollisuus oli suunnitelmissa jo ennen kauden alkua.

- Kaveri sanoi minulle hyvän sanonnan, että kassa on kuningas. Kun kassassa on jonkin verran rahaa, niin se pitää yrittää käyttää viisaasti. Yritimme säästää sen mitä oli säästettävissä ja nyt onneksi kävin niin, että pystyimme nämä neljä kaveria hoitamaan ja pääsimme heidän kanssaan sopimukseen. Kiitos siitä kaikille, ketkä ovat olleet niissä mukana, viestitti Laukkanen.

Kuuntele Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen haastattelu Radio Voiman verkkosivuilta.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@radiovoima.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen