Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Sopimukseton Ryan Lasch treenaa Lahdessa: ”Satasen viikkopalkalla otetaan mieluusti pelaamaan”

Yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Lasch edusti Pelicansia kaudella 2011-2012. Runkosarjassa amerikkalainen iski tehot 24+38. Hopeamitaleihin päättyneissä pudotuspeleissä saldoksi kirjattiin 5+11. Kuva: Arkisto/Mirja Hussain

Hopeakaudella 2011-2012 Pelicansia edustanut amerikkalaishyökkääjä Ryan Lasch on harjoitellut viime viikosta lähtien Lahdessa.

Yhdysvaltalainen halusi tulla pitämään kuntoa yllä tuttuun ympäristöön, eikä lahtelaisseuralla ollut mitään sitä vastaan.

- Siteet ovat jollain tavalla jääneet tänne. Ryan tulee ehkä jopa mukaan tuohon meidän jääharjoitteluun. Kyllä minä Ryan ”Mr. Beginningin” ottaisin milloin vain tähän mukaan, mutta meillä ei taida riittää palikat siihen. Hän toisi meille varmasti aika hyvää syvyyttä. Olkoon tuossa mukana niin pitkään, kunnes löytää seuran, toteaa Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen.

Isku Areenan pukukoppikäytävällä keskiviikkoaamuna pyörinyt Lasch paljasti MTV Sportin haastattelussa kärkkyvänsä sopimusta KHL:ään tai Sveitsin liigaan, mutta toistaiseksi mitään ei ole julkaistu.

Mikäli uutta työnantajaa ei löydy sarjojen käynnistymiseen mennessä, olisiko olemassa pienintäkään mahdollisuutta, että Lasch pelaisi niin sanotulla artistisopimuksella Pelicansissa?

- Mikä ettei, jos Ryanilla on sellainen fiilis. Ei sitä koskaan tiedä. Jos tykästyy kovin, niin kyllä hänet satasen viikkopalkalla otetaan mieluusti pelaamaan, Matikainen naurahtaa.

Kuuntele Pelicans-valmentaja Petri Matikaisen haastattelu Radio Voiman verkkosivuilta.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi