Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pasi Nurminen lanseerasi nakkikioskeille uutuusaterian: "Vaasalainen" - ilman perunoita

Pelicans-valmentaja Pasi Nurminen kommentoi chilinakkikohua Radio Voiman haastattelussa. Kuva: Arkisto/Janne Laakkonen

Vaasan Sportin Pelicansille tarjoama chilinakeista, eineslihapullista ja kaalisalaatista koostunut ateria on aiheuttanut laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Tuoreimman tiedon mukaan tarjolla ei ollut aiemmin mainittuja perunoita.

Einesruokakohu sai Pelicans-valmentaja Pasi Nurmisen innovatiivisen liekin roihuamaan.

- Se menisi nakkikioskilla nimellä "Vaasalainen". Toivottavasti Burger Mafia ottaa ideasta kiinni, naurahti Kalajoelta puhelimitse tavoitettu Nurminen ja jatkoi.

- Nämä ovat tällaisia asioita, että nämä pitäisi saada ammattilaisurheilussa kuntoon. Eilen illalla kuitenkin pelattiin kova yli 60 minuuttinen peli ja aika nopeasti tarvitsi saada bensaa koneeseen. Sitten kun lähtee sinne tuollaista einesnakkia ja lihapullaa työntämään, niin ei se nyt hirveästi sitä palautumista edistä. Onneksi hypättiin bussiin ja käytiin syömässä ABC:lla, selvensi Nurminen eilisen tapahtumia.

Torstaiaamuna Radio Voiman haastattelussa kuultu vaasalaisseuran toiminnanjohtaja Jyrki Niemi vertasi tarjolla ollutta ateriaa kouluruokaan. Nurminen on nähdyn perusteella huolissaan tämän päivän kouluruoan laadusta.

- Voitaisiin Jyrkille sanoa samaa, että kyllä nekin asiat pitäisi saada takaisin kuntoon. Siihen aikaan kun meikäläinen oli koulussa, niin keittäjätäti oli arvossaan. Kyllä sitä muistettiin kiittää aina siitä, kun se omin käsin niitä ruokia väsäsi. Sanoisin tässä, että kaikki vanha ei ole aina huonoa. Ikävä kyllä se taitaa aika einespainotteista ruokaa olla monessa koulussa nykyään.

Pelicansilta saatujen tietojen mukaan Sportin toiminnanjohtaja Jyrki Niemen antamista lausunnoista poiketen eilisellä aterialla ei ollut perunaa tarjolla. Pelicansin joukkueenjohtaja Simo Vehviläinen oli pyytänyt vaasalaiskollega Aki Näykin paikalle toteamaan asian. Näykki oli pahoitellut tapahtunutta. Tieto perunoiden ja hiilihydraattipitoisten lisukkeiden puuttumisesta ei jostain syystä ollut tavoittanut toiminnanjohtaja Niemeä ennen aamun haastattelua.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi