Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicans luisteluttaa jäälle kauden yhdeksännen kotimaisen Liiga-debytanttinsa

Pelicans-kokoonpanossa nähdään tänään jälleen uusi kasvo, kun A-nuorten kapteeni Johan Elfvengren tekee Liiga-debyyttinsä illan SaiPa-kamppailussa. Kuva: Katja Luoma

Lahtelaisseuran A-nuorten kapteeni Johan Elfvengren tekee Liiga-debyyttinsä illan SaiPa-ottelussa. Hyökkääjästä tulee samalla Pelicansin yhdeksäs kotimainen pelaaja, jolla ei ennen tämän kauden alkua ollut vyöllä ainuttakaan miesten pääsarjaottelua.

Aiemmista Liiga-debytanteista peräti seitsemän on lahtelaisten omia kasvatteja. Hannes Björninen, Eetu Sopanen, Miska Siikonen, Taavi Vartiainen ja Sebastian Repo pelasivat vielä viime kaudella Elfvengrenin tavoin seuran A-nuorissa. Siikosen kasvattajaseura on Valkealan Kiekko, mutta hänkin on pelannut mastokaupungissa jo kolmen kauden ajan.

Sentteri Mikko Lahtela on niin ikään lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti. Edellä mainittujen nimien lisäksi myös hyökkääjät Anrei Hakulinen ja Miika Heikkilä ovat jättäneet ensimmäiset luistimenjälkensä Liiga-jäille kuluvalla kaudella.

Pelicansin päävalmentaja Tomi Lämsä vahvisti aiempien poissaolijoiden lisäksi sen, että hyviä otteita lahtelaisten riveissä esittänyt hyökkääjä Antti Jaatinen on sivussa ainakin perjantain SaiPa-pelistä.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi