Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
It's Hockey Time

Pelicansin fysiikkatesteissä kovia tuloksia - Redenbach saapuu Lahteen torstaina

Torstaina Lahteen saapuva kanadalaiskeskushyökkääjä Tyler Redenbach on treenannut kesällä ahkerasti Pohjois-Amerikassa. Kuva: Arkisto/Vesa Tapiola

Lahtelaisten fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Juha Nakari on tyytyväinen nuorentuneen joukkueen viime viikon testipatterin tuloksiin.

- Joukkue on erittäin hyvässä kunnossa. Testit kertoivat sen, että joukkue on oikealla tiellä ja varmasti nähdään hyvällä jalalla liikkuva Pelicans-joukkue pelien alkaessa. Nähdään hyvin erinäköinen Pelicans aiempiin vuosiin verrattuna.

Testipatteriin kuuluivat kestävyyttä mitannut 30 minuutin juoksu, nopeusominaisuuksia kartoittanut 30 metrin juoksu sekä erikseen suoritetut voimatestit.

- Erittäin hyviä tuloksia nähtiin. Annettiin aika tiukkojakin määreitä pelaajien omatoimijaksolle siitä, millaisia tuloksia halutaan nähdä. Ollaan erittäin tyytyväisiä siihen, miten pelaajat ovat suoriutuneet kyseisistä vaatimuksista, iloitsee tiistaiaamun jääharjoituksia katsomossa seurannut Nakari.

Latvala edelleen huippukunnossa - ulkomaalaispelaajilla homma ei jää fysiikasta kiinni

Yksi lahtelaisjoukkueen kovakuntoisimmista pelaajista on viime vuosien tapaan 42-vuotias konkaripuolustaja Jan Latvala.

- Lade on aina huikeassa kunnossa eli kyseessä on huippu-urheilija, joka varmasti löytyy sieltä listan kärkipäästä testissä kuin testissä, kehuu fysiikkaluotsi 26 leukaa vetänyttä veteraania.

Myös ulkomaalaispelaajien Michal Repikin, Jordan Smothermanin ja Tomas Kudelkan testitulokset lämmittivät valmennusjohdon mieltä.

- Uusien pelaajien kohdalla ei hirveästi olla voitu koordinoida sitä, mitä kesällä on tapahtunut. Totta kai testeissä havaittiin, että kyseessä on erittäin urheilullisia kavereita ja varmasti pystyvät fysiikan puolesta suoriutumaan erinomaisesti.

Perjantaina pelattavaan Pitsiturnaukseen valmistautuva lahtelaismiehistö on yhtä pelaajaa vaille kasassa. Kanadalaissentteri Tyler Redenbachia odotetaan saapuvaksi Lahteen torstaina. Myöskään hänen fyysinen kuntonsa ei aiheuta Nakarille harmaita hiuksia.

- Tyler on meille tuttu mies ja tiedetään, että hän harjoittelee training camp –tyyppisesti Pohjois-Amerikassa. Heillä on tapana harjoitella NHL-, KHL- ja muiden Euroopassa pelaavien pelaajien kanssa. Tyler on osoittanut aiempina vuosina, että kunnosta ja fysiikasta homma ei jää kiinni.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi