Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka valittiin Hiihtoliiton johtokuntaan

Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka valittiin lauantaina Hiihtoliiton johtokuntaan. Kuva: Mirja Hussain

Hiihtoliiton liittovaltuusto valitsi lauantaina Asikkalan kunnanjohtajan Rinna Ikola-Norrbackan Hiihtoliiton johtokuntaan. Hallintotieteiden tohtori Ikola-Norrbacka nousee johtokuntaan paikastaan luopuneen Eero Reijosen tilalle. Ikola-Norrbacka voitti äänestyksessä Pekka Vähäsöyringin äänin 29–6.

Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin myös Aki Käyhkö, joka nousi myös Ski Sport Finlandin uudeksi puheenjohtajaksi. Käyhkö oli Ski Sport Finlandin seurakokouksen yksimielinen ehdokas johtokuntaan alppilajien edustajana.

Myös puheenjohtaja Markku Haapasalmi oli erovuoroinen, mutta jatkaa puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta, sillä Haapasalmea ei haastettu puheenjohtajakilpaan.

Muut erovuoroiset, mutta uudelleen valitut johtokunnan jäsenet ovat maastohiihdon Kirsi Joensuu, mäkihypyn ja yhdistetyn Lauri Kettunen sekä varajäsenet Heikki Keskitalo, Riina Valto, Jari Lehtinen ja Satu Kalajainen.

Hiihtoliiton tilikauden 2018-2019 tulos nousi reilusti budjetoitua ylijäämäisemmäksi. Voittoa kertyi noin 270 000 euroa. Kansainvälisen toiminnan ja järjestötoiminnan hyvä tulos toi lajiryhmille (maastohiihto, mäkihyppy-yhdistetty) jaettavaksi yli 600 000 euroa.

Positiivinen tulos on tiukan taloudenpidon ansiota, mutta urheilun resursseista ei ole jouduttu leikkaamaan. Tilanne on Haapasalmen mukaan hallinnassa, tosin edelleen tiukka.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi