Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Yhdistetyn nuorten Leevi Mutru Cup jatkui heinäkuisessa helteessä

Leevi Mutru ja yhdistetyn maajoukkuemiehen nimeä kantavan kesäcupin kolmannen osakilpailun osanottajat yhteiskuvassa. Kuva: Soili Hirvonen

Yhdistetyn Leevi Mutru Cupin heinäkuun osakilpailu kilpailtiin Lahden Karpalon mäillä sunnuntain helteessä. Mukana oli jälleen 25 nuorta yhdistetyn harrastajaa.

Mäkiosuuden jälkeen juniorit kirmasivat Karpalosta kohti Häränsilmää. Maastojuoksuosuudella takaa-ajajat ottivat edellä olevia kiinni ja Karpalon kentän maalisuoralla nähtiin K38-mäkeä lukuun ottamatta tiukkoja kirikamppailuja.

Kolmannen Leevi Mutru cupin osakilpailun voittajiksi urheilivat K6-mäessä Felix Kallunki ennen Aleksanteri Purtsia ja Aleksi Lappia, K15-mäessä Kouvolan Hiihtoseuran Matias Koponen ennen Aapo Komosta ja Urho Kanervalaa.

K25-mäessä nähtiin tiukka kirikamppailu, joka johti voiton jakamiseen Yhdysvaltain Trey Frantzin ja LHS:n Henrik Reimarin kesken, kolmas oli Heikki Husso. Edellisten kilpailujen tapaan K38-mäen voittoon urheili Jere Kukkonen, joka oli vielä mäkiosuuden jälkeen toiseksi juosseen Akseli Vidgrenin takana. Kolmas oli Elmo Kähkönen.

Leevi Mutru Cupissa on kesän aikana kilpaillut 33 urheilijaa viidestä eri seurasta. Kesän cup-kisoille on nuorten osalta tilausta, sillä kansalliset kilpailut alkavat vasta elokuun puolella. Seuraava cup-kisa kilpaillaan Karplaossa sunnuntaina 18. elokuuta. Yhdistetyn esikuva, Leevi Mutru on ollut paikalla jokaisessa kilpailussa ja viime sunnuntaina hän vastasi kilpailun kuulutuksesta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi