Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Leevi Mutrun nimikkokilpailu avaa mäkihypyn ja yhdistetyn Karpalo Cupin sunnuntaina

Juniorit kilpailevat sunnuntaina Karpalon mäissä ja maastossa Karpalo Cupin avauksessa, joka on Leevi Mutrun nimikkokilpailu. Kuva: Sami Lettojärvi

Lahden Hiihtoseuran yhdistetyn maajoukkueurheilijan nimikkokisa Leevi Mutru Race kilpaillaan sunnuntaina Karpalon mäillä ja maastossa. Kilpailussa on mukana on iso joukko nuoria tulevaisuuden mäkihypyn ja yhdistetyn lupauksia.

Kisa aloittaa LHS:n mäkihypyn ja yhdistetyn junioritoiminnan kolmannen kesäkilpailukauden. Kesätoiminta on kasvanut ja viime vuoden kisoissa oli mukana ennätysmäärä junioreita, lähes 30 jokaisessa kilpailussa. LHS:n urheilijoiden lisäksi Karpalo Cupin kisoihin osallistuu muun muassa Helsingin Mäkihyppääjien, Jokilaakson Mäkiseuran ja Kouvolan Hiihtoseuran hyppääjiä.

– Vaikka ei olisi kilpailuhenkinenkään, kilpailuissa itsensä mittaaminen voi olla kiva juttu. Itselle on jäänyt erityisesti mieleen keskiviikkokisat Karpalon ajoista. Niissä aina pystyi mittaamaan omaa tekemistä, muistelee Leevi Mutru.

Mutru on mielellään mukana roolimallina sekä kannustajana.

– Haluan olla esikuvana nuorille urheilijoille ja nostaa yhdistetyn asemaa suomalaisessa urheilukentässä. On hienoa nähdä, että Karpalossa on näin paljon junioreita lajin parissa ja moni harrastaa nimenomaan yhdistettyä, sanoo Mutru.

Maajoukkuemies suuntaa sunnuntaina heti kilpailujen alun jälkeen Jyväskylään, jossa maanantaina alkaa ensimmäinen maajoukkueleiri testauksella jatkuen tiistaista eteenpäin mäkihyppyjaksolla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi