Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Lahden Hiihtoseuralle seuraluokittelussa sijat yksi ja neljä

Lahden Hiihtoseuran Kaimar Vagul hyppäsi 12-vuotiaiden mestariksi maaliskuussa Hopeasomman loppukilpailussa Lahdessa. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden Hiihtoseura (LHS) palkittiin jälleen mäkihypyn ja yhdistyksen parhaana seurana, kun Suomen hiihtoliitto jakoi seurapalkintoja Seuraneuvottelupäivillä Turussa.

LHS pisteytettiin mäkihypyn ja yhdistetyn seuraluokittelun parhaaksi ennen Puijon Hiihtoseuraa ja Siilinjärven Ponnistusta. Maastohiihdon seuraluokittelussa LHS oli neljäs Ski Jyväskylän sekä Oulun ja Espoon Hiihtoseuran jälkeen.

LHS nappasi myös kaikki mäkihypyn ja yhdistetyn kiertopalkinnot: mäkihypyn SM-kilpailujen mukaan jaettavan Jokkeri-kiertopalkinnon, yhdistetyn SM-kisojen mukaan jaettavan Joksa-Karhun ja Hopeasompa-kilpailujen parhaan seuran palkinnon Rataskellon. LHS:n toiminnanjohtaja Janne Marvaila oli syystäkin ylpeä joukkueensa puolesta.

– Olen ylpeä kaikkien urheilijoidemme ja taustajoukkojen työstä. Kukaan ei pysty ansaitsemaan näitä yksin, vaan yhdessä tekemällä voimme saavuttaa menestystä. Haluamme myös olla esimerkillisiä toimijoita ja kannustaa muita seuroja työssä lajiemme eteen. Näin voimme viedä mäkihyppyä ja yhdistettyä jälleen kohti kansainvälistä menestystä, Marvaila toteaa Hiihtoliiton tiedotteessa.

Seuraluokittelussa huomioidaan seurojen nuorisotoiminta, huippu-urheilu ja harrasteliikunta. Merkittäviä tekijöitä ovat skipassien ja lisenssien määrä eri ikäluokissa, ohjaajien ja valmentajien määrä, valtakunnallinen kilpailumenestys sekä uutena Lumilajit Liikuttavat -hankkeen tapahtumien järjestäminen.

Suvi Lempinen
suvi.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi