Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Otto Niittykoski tavoittelee toista kertaa kymppisakkiin – yhdistetyn hiihto-osuudelle sijalla 11.

Otto Niittykoski ylsi keskiviikon edellisessä henkilökohtaisessa kilpailussa sijalle 8. Kuva: Jussi Nukari

Nuorten MM-kisojen päätöspäivän yhdistetyn kilpailussa 10 kilometrin hiihto-osuudelle lähdetään mäkiosuuden jälkeen jännittävissä asetelmissa.

Ensimmäisenä ladulle starttaavat samaan aikaan 96 metriä mäessä hypännyt Norjan Jens Lurås Oftebro ja kisojen kaksinkertainen maailmanmestari, Saksan Julian Schmid 96,5-metrisellä hypyllään. Muutaman sekunnin päässä kärkikaksikosta vaanivat norjalaiset Andreas Skoglund ja Johannes Lamparter.

Suomen Otto Niittykoski jatkoi kisojen tasaisia otteita ja onnistui mäessä 92-metrisen hypyn arvoisesti. Niittykoski säntää ladulle sijalla 11., 39 sekuntia kärjen takana. Ensimmäisenä kiinniotettavana selkänä Niittykoskella on Saksan kultaviestijoukkueen Luis Lehnert, joka lähtee ladulle 11 sekuntia ennen Niittykoskea. Keskiviikon edellisessä henkilökohtaisessa kilpailussa Niittykoski hiihti 5 kilometrin matkan 12 sekuntia Lehnertiä nopeammin.

Muista suomalaisista Perttu Reponen hyppäsi tasan 90 metriä ja starttaa ladulle tasaisessa kilpailussa sijalla 25. minuutin ja viisi sekuntia kärkikaksikon jälkeen. 88 metriä hypännyt Atte Kettunen on mäkiosuuden jälkeen 36:s ja lähtee hiihto-osuudelle puolitoista minuuttia kärjen jälkeen. Waltteri Karhumaan hyppy jäi mäessä 86,5-metriseksi ja hän on tässä vaiheessa kilpailun 42:s. Matkaa kärkeen Karhumaalla on ennen latuosuutta minuutti ja 50 sekuntia.

Aino Kattilakoski
aino.kattilakoski@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi