Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Aino-Kaisa Saarinen vetäisi oikeasta narusta: sai lahtelaisen SEOn MM-hiihtojen pääyhteistyökumppaniksi

Nuorten MM-hiihtojen pääsihteeri Aino-Kaisa Saarinen ja SEOn toimitusjohtaja Arto Viljanen allekirjoittivat maanantaina sopimuksen, jolla SEOsta tuli MM-kisojen pääyhteistyökumppani. Kuva: Sami Lettojärvi

Marraskuussa 40-vuotisjuhliaan viettänyt Suomalainen Energiaosuuskunta SEO on tammikuussa Lahdessa järjestettävien nuorten pohjoismaisten hiihtolajien ja U23-sarjan maastohiihdon MM-kisojen pääyhteistyökumppani. SEOn toimitusjohtaja Arto Viljanen ja MM-hiihtojen pääsihteeri Aino-Kaisa Saarinen allekirjoittivat yhteistyösopimuksen maanantaina.

MM-kilpailut järjestetään 20.–27. tammikuuta. Mitaleita jaetaan 23 lajissa ja kisoihin on ilmoittautunut noin 700 urheilijaa 40 maasta. Suomen maastohiihtojoukkueet nimetään 7. tammikuuta ja mäkihypyn sekä yhdistetyn joukkueet 14. tammikuuta.

Saarinen otti yhtiöön yhteyttä

Arto Viljasen mukaan SEO lähti MM-kumppaniksi, koska nuorten kisoissa toteutuvat SEOn neljä pääarvoa, suomalaisuus, paikallisuus, yrittäjävetoinen ja uusiutuva, ja siksi, että Aino-Kaisa Saarinen osasi esitellä asiansa ottaessaan yhtiöön yhteyttä.

– Kisat näkyvät valtakunnallisesti, ne järjestetään Lahdessa ja olemme lahtelainen yhtiö. Yrittäjävetoisuus tuli esiin Aino-Kaisan toimintatavassa, ja uusiutuvuus koskettaa niin, ettemme ole kertaakaan aiemmin olleet mukana tällaisessa toiminnassa, perusteli Viljanen.

SEO-verkostoon kuuluu yli 200 polttoaineen jakeluasemaa Suomenlahdelta Lapin Nuorgamiin.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi