Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Salpausselän kisojen pääsihteeriksi valittiin todellinen asiantuntija: Aino-Kaisa Saarinen

Aino-Kaisa Saarinen hyvästeli Salpausselän kisat kilpailijana viime keväänä. Elokuussa hän aloittaa koko tapahtuman pääsihteerinä. Kuva: Katja Luoma

Moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti Aino-Kaisa Saarinen on valittu Salpausselän kisojen uudeksi pääsihteeriksi. Pääsihteeri vastaa Salpausselän kisojen tapahtumatuotannosta ja toimii tapahtumaorganisaation esimiehenä.

Saarinen toimii myös tammikuun lopussa Lahdessa järjestettävien nuorten pohjoismaisten lajien MM-kisojen pääsihteerinä.

– Olin otettu Salpausselän kisoissa siitä, miten ihmiset tulivat katsomaan hiihtojani ja kannustamaan. Koen pääseväni nyt ikään kuin antamaan takaisin yleisölle olemalla osa tapahtumaorganisaatiota ja kehittämään tapahtumaa, selvittää Saarinen Lahti Eventsin tiedotteessa.

Saarinen lopetti pitkän ja menestyksekkään uransa viime kevääseen ja viimeinen maailmancup-esiintyminen kotiyleisön edessä oli tunteikas tapahtuma.

Pääsihteerin tehtäviensä lisäksi Saarinen hoitaa myös tapahtumayhtiö Lahti Eventsin tapahtumien vastaavan tuottajan tehtäviä ympärivuotisesti. Uudessa tehtävässään Aino-Kaisa Saarinen aloittaa elokuun alussa.

Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki uskoo, että Saarisen kokemuksesta on hyötyä tulevassa tehtävässä. Saarinen tuntee kisaorganisaation ja ihmiset huippu-urheiluajoiltaan erinomaisesti.

– Aino-Kaisalla on pitkä ja erinomainen kokemus Salpausselän kisoista sekä vahvaa näkemystä siitä, mitä Salpausselän kisojen tapahtumatekemisen tulevaisuudessa pitäisi olla.

Mäki uskoo, että Saarisen myötä saadaan kisoille uutta ja tuoretta näkökulmaa.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi