Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Hiihtolajit

Anne Kyllösen usko ei horju - "Totta kai pitää luottaa omaan tekemiseen, lyllä se kunto ennen pitkää tulee esille"

Anne Kyllönen vauhti ei lauantaina riittänyt palkintokorokkeelle, mutta suoritus oli Hollolassa asuvan hiihtäjän mielestä taas vähän parempi kuin edellispäivänä. Kuva: Martti Kainulainen
Anne Kyllönen jäi Vantaalla SM-hiihtojen naisten vapaan hiihtotavan kympillä yli puoli minuuttia mestari Riitta-Liisa Roposelle. Suoritus noudatteli viime aikojen vaatimatonta tasoa, mutta Hollolassa asuvan kajaanilaisen usko ei horju.

- Totta kai sitä pitää luottaa omaan tekemiseen. Kyllä se kunto ennen pitkää tulee esille. Nyt jokainen päivä ja jokainen kisa on tärkeä. Se on varmaan yläkerran herran päätettävissä, että mikä on se päivä ja koska se sieltä tulee, totesi jopa yllättävän levollisen oloinen Kyllönen lauantain kisan jälkeen.

- Turha tässä on stressata. On vaan pakko tehdä asiat niin hyvin kuin voi ja toivoa parasta. Ei tässä tilanteessa muukaan auta.

On vaan pakko tehdä asiat niin hyvin kuin voi ja toivoa parasta. Hiihtäjä Anne Kyllönen

Kehosta ei löydy säätönappia

Lauantain kymppi sujui Kyllösen mukaan jo paljon paremmin kuin perjantain pariviesti, sillä hän sai pidettyä itseään paremmin "ahtaalla" ja suoritus tuntui niin hiihdollisesti, teknillisesti kuin lihaksistollisestikin paremmalta.

Hän uskoo, että ongelmien syy löytyy loppuvuoden sairastelusta, kun kunto meni kolme viikkoa alaspäin samaan aikaan, kun se aiempina talvina on noussut.

- Oma keho on arvoitus, kun ei koskaan tiedä miten se reagoi mihinkin. Ei ole mitään nappia, jolla kropan saisi toimimaan haluamallaan tavalla, naureskeli Kyllönen.

Hän hiihtää SM-kisoissa myös sunnuntain yhdistelmäkilpailun, koska tarvitsee kovia startteja, ja toivoo pääsevänsä ensi viikonlopun maailmancupin joukkueeseen Planicassa.

- En minä kyllä silläkään asialla päätäni vaivaa.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi