Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 29.11: Tauluaan parempi Piedmont

Lähtö 4 / 2 Piedmont

Ravien 4. lähdön tärppi on merkittävästi viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa kilpaileva 2 Piedmont. Viimeksi Kuopiossa Erkki Tullan valmennettava juoksi 3. sisällä ja tuli paljon voimia tallella vailla kiritilaa maaliin. Porissa ruuna puolestaan oli takajoukoista mahdottoman tehtävän edessä. Jokimaalla lähtöpaikka on vaihteeksi paras mahdollinen ja ruunalla on hyvä tilaisuus napata kauden toinen voitto.

Lähtö 6 / 5 Koivikon Miisu

Toto4-kierroksen paras tukipilari löytyy ravien kuudentena lähtönä ajettavasta kolmannesta kohteesta. 5 Koivikon Miisu on aloittanut uransa todenteolla vasta 9-vuotiaana ja meno on ollut vakuuttavaa. Lauantaina Jyväskylässä Koivikon Miisu matkusti 3. ulkona, josta oli lopussa täysin omaa luokkaansa. Edelliskerralla Teuvo Nikulaisen suojatti eteni kierros jäljellä johtoon ja irtosi maalisuoralla selvään voittoon. Jokimaalla varsinkin 10 Bilettäjä on kunnioitettava vastustaja, mutta Koivikon Miisu hoitaa 20 metrin etumatkansa turvin voiton kotiin.

Lähtö 7 / 4 Mark More

7. lähdön todennäköisin voittaja on tauostaan huolimatta 4 Mark More. Christa Packalenin suojatti teki hienon alkukauden ja ruunalla on potentiaalia nousta sarjoissaan selvästi. Mark More lähtee lujaa matkaan, mutta ennakkokommenteissa ollaan väläytetty myös selkäjuoksun mahdollisuutta. Tauon takia Toto4-lapulle on kuitenkin syytä rastata muitakin. Viime starteissa laukannut, mutta kunnossa jatkava 2 Even Smaller Plum, Vermossa terävästi ykköseksi kirinyt 7 Deux En Un ja tauluaan parempi 10 Rebel Rapid ovat kovia vastustajia.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi