Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 26.10: Lissun Eerikin voimat puhuvat

Kuva: Viena Kytöjoki

Lähtö 5 / 10 Lissun Eerikki

5. lähtö käynnistää iltapäivän Toto75-pelin. Lähdön pelikohteeksi nostetaan 10 Lissun Eerikki. Huippukyvykäs menijä ei ole onnistunut voiton muodossa hetkeen ja jäänee tällä kertaa peleissä aliarvostetuksi. Hevosen kunnossa ei kuitenkaan ole moitteen sijaa. Viimeksi Vermossa Pekka Luukkosen suojatti jäi laukkansa jälkeen kiertämään kolmatta rataa pitkin ja kesti erittäin raskaan juoksun urheasti. Lauantaina reissusta tuskin tulee yhtä hankala ja Lissun Eerikki pystyy kukistamaan tutut kilpakumppaninsa.

Lähtö 7 / 2 Hard To Trick

2 Hard To Trick on monipuolinen tamma. Martti Pellikan suojatti lähtee kovaa, jaksaa tehdä töitä ja selvittää erilaiset juoksupaikat. Jokimaalla kiihdytykseen kulminoituu paljon ja mikäli Hard To Trick pystyy torjumaan alussa 4 Vie De Dreamin, on silloin paljon voitettu. Tamman tuorein näyttö kunnosta on lokakuun alusta Tampereelta, jolloin se sijoittuui kovassa porukassa kolmanneksi.

Lähtö 8 / 4 Zogo Match

Antti Ojanperän talli kilpailee mahtavassa syysvireessä. 8. lähdön lahjakas 4 Zogo Match on ollut tällä kaudella ilman muuta pettymys, mutta useiden tallikavereiden tavoin sen kunto nousee kohisten. Viimeksi Seinäjoella ruuna sai maalisuoran alussa sisältä kiritilaa ja spurttasi vihaisesti kolmanneksi. Jokimaalla lähtöasetelmat ovat erinomaiset ja juoksun yhtään onnistuessa Zogo Match ottelee voitosta.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi