Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 19.9.: Coldspringin kuiva kausi päättyy

Lähtö 4 / 3 Sue’s Photo

Ravien 4. lähtö käynnistää Toto4-pelin. 3 Sue’s Photo ei ole vielä tällä kaudella päässyt voiton makuun, mutta kovia lähtöjä kolunnut ruuna on esiintynyt viime starteissa edukseen. Viimeksi Vermossa Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti sai hyvän juoksun johtavan takana ja kiri lopussa pirteästi kakkoseksi. Jokimaalla asetelmat ovat suotuisat, sillä Santtu Raitalan ajokki pääsee johtopaikalle, jossa saa tehdä oman juoksunsa.

Lähtö 6 / 1 Coldspring

6. lähdöstä löytyy erittäin kiinnostava yllätyshaku. 1 Coldspringin viime sijoitukset eivät lupaa paljoa, mutta Jokimaan tauoltapaluustartissa oli paljon hyvää. Matkalla takajoukoissa juossut tamma kiri tilaa saatuaan viimeiset 500 metriä 11,5-vauhtia ja vaikutti vielä maalissa varsin hyvävoimaiselta. Torstain lähtö ei ole vastuksen puolesta erityisen kova ja pitkään vailla voittoja kilpaillut tamma pystyy järjestämään yllätyksen.

Lähtö 7 / 5 Callela Louis

7. lähdön suuri suosikki on 5 Callela Louis. Heikki Korhosen valmennettava voisi yhtä hyvin kilpailla aivan eri sarjoissa, sillä viimeksi Vermossa Derbyn loppukilpailussa ruuna otti loppukaarteessa vähintäänkin kymmenien tuhansien eurojen arvoisen laukan. Kovissa ikäluokkalähdöissä koko kauden juossut Callela Louis kohtaa Jokimaalla todella sopivan vastuksen ja pystyy voittamaan juoksupaikasta riippumatta.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi