Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan ravivihjeet 9.9.: Harmimatic Tinker on tauluaan parempi

Lähtö 4 / 10 Knocking Match

Jokimaan neljännessä lähdössä 10 Knocking Match kohtaa sopivan vastuksen ja nousee takarivin lähtöpaikasta huolimatta kärkitaistoon. Viimeksi Jokimaalla ruuna pakitteli takajoukkoihin ja tuli lopulta pussissa maaliin. Edellinen startti oli kovatasoinen Derby-karsinta, jossa Knocking Match ei ymmärrettävästi yltänyt toto-kamppailuun. Sarjoihinsa Knocking Match on hyvä hevonen ja menestyy vielä pitkään.

Lähtö 5 / 1 Spunky Girl

Viidennen lähdön 1 Spunky Girl on parantanut otteitaan hurjasti ja Jokimaalla se on loistopaikaltaan kohteen perusmerkkejä. Viimeksi Kuopiossa tamman juoksusta tuli todella vaativa ja siihen nähden nelossija oli mainio suoritus. Kaksi edellistä kilpailuaan Spunky Girl voitti johtopaikalta helppoon tyyliin. Kun Jokimaan starttiin vahvistuu hevosen kuskikin, täytyy sitä odottaa kärkeen.

Lähtö 6 / 2 Harmimatic Tinker

6. lähdön peli-idea on 2 Harmimatic Tinker. Ruunan tämän kauden voittosaldo näyttää vielä nollaa, mutta hevonen on noussut loppukesästä hurjaan kuntoon ja voittaa pian. Viimeksi Kuopiossa Tuomo Heiskasen valmennettava kiri kaukaa takajoukoista lujaa maaliin ja oli merkittävästi sijoitustaan parempi. Sitä edeltävissä Tampereen kisoissa hevoselle jäi enemmän ja vähemmän jossiteltavaa. Nyt lähtöasetelmat ovat loistavat ja kärkisija todennäköinen.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi