Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan vihjeet 29.8: Toto4-päätökseen huippuidea

Lähtö 4 / 2 MAS Chili

Ravien 4. lähtö käynnistää illan Toto4-pelin. Tapio Perttusen tallin lahjakas 2 Mas Chili on voittanut uransa kahdeksasta ensimmäisestä kilpailusta kuusi ja parantaa otteitaan jatkuvasti. Viimeksi Jokimaalla tamma hallitsi johtopaikalta tapahtumia varmaan tyyliin. Torstaina lähtöasetelmat ovat loistavat ja koko matkan johto on jälleen lähellä.

Lähtö 5 / 14 Tvitteri

Viidennessä lähdössä mukana on useita epävarmoja kilpureita ja laukat tulevat näyttelemään suurta roolia. Heinäkuussa Harri Kotilaisen valmennuksesta aloittanut 14 Tvitteri kuuluu epävarmojen, mutta samalla pystyvien hevosten joukkoon. Viimeksi Lapualla Tvitteri laukkasi 800 metriä ennen maalia ja epäonnistumisen sinetöi maalisuoralla tullut laukka. Hyppyjen välissä Tvitteri otti kyytiä siihen tyyliin, että tulee menestymään jatkossa kovemmissakin lähdöissä. Jokimaalla kierrettävää riittää paljon, mutta toisaalta pitkä takamatka auttaa varmemmin matkaan. Ravilla Tvitteri pystyy ilman muuta kiertämään voittotaistoon.

Lähtö 7 / 9 Nemea Facade

7. lähdössä riittää vaihtoehtoja. Yksi kohteen pakkorasteista on 9 Nemea Facade. Kaisa Rossin valmennettavan edellinen startti oli Tampereella, jossa tammalle jäi paljon jossiteltavaa. Matkalla 5. sisällä juossut Nemea Facade ei saanut koskaan vapaata kiritilaa ja tuli hienon näköisenä pussissa maaliin. Jokimaalla lähtöpaikka on asiallinen ja tammalla on mainio sauma kauden neljänteen voittoon.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi