Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ravivihjeet

Jokimaan vihjeet 14.2: Suur-Hollola-sankaritar palaa Jokimaalle

Lähtö 5 / 1 Viliviima

5. lähdön pelikohde 1 Viliviima karkaa ravia polkiessaan vastustajiltaan, mutta kuten hevosen statistiikkakin kertoo, sortuu se laukkoihin lähes aina. Viimeksi Kouvolassa nähtiin tuttua Viliviimaa, kun ruuna otti laukkojen lomassa vahvasti vauhtia. Torstain lähtö näyttää siltä, että Antti Kinnusen valmennettava pystyy menestymään yhden laukankin jälkeen. 

Lähtö 6 / 7 Littlebro Comery

Kolmannen Toto4-kohteen 7 Littlebro Comery on yksi rivin varmaehdokkaista. Taukohevosiin on usein syytä suhtautua varauksella, mutta Tommi Kylliäisen kyvykäs suojatti kohtaa niin sopivan vastuksen, että voittaa lähdön vaikkei olisi aivan parhaimmillaankaan. Viime vuonna jatkuvasti kovia ikäluokkalähtöjä kolunnut ruuna avaa kovaa ja tie keulaan on kuskin niin halutessa auki, mutta Littlebro Comery pystyy menestymään myös takaa.

Lähtö 7 / 13 Ranch Kelly

7. lähdössä kilpailee hevonen, jonka takia kannattaa saapua torstaina Jokimaalle. Viime kesän Suur-Hollola-voittaja ja vuoden hevoseksi äänestetty 13 Ranch Kelly palaa kahden kuukauden tauolta starttiin. Anne Luttisen suojatti teki loppuvuodesta Ranskan turneen, josta kotiintuomisina oli yksi voitto. Tähtitamma on torstaina lähtönsä niukka suosikki, mutta isoa taukotukkoisuutta ei saa olla, mikäli Ranch Kelly haluaa otella voitosta. Haastajista 11 Ebu B.Boko ei tietenkään ole kapasiteetiltaan suosikin veroinen, mutta päivän kunto on ruunalla todella rautaa.

Jere Törmänen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi